Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-08-2007, 21:53   #1
barhonda
 
barhonda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Sofuoğlu İçin GSGM'nin İstanbul Park Öfkesi

Sofuoğlu İçin GSGM'nin İstanbul Park Öfkesi

Click the image to open in full size.08 Ağustos 2007 Çarşamba

Kenan Sofuğlu İstanbul Park'ta antrenman yapamıyor

Süpersport Motosiklet 2007 Dünya Şampiyonu olan gurumuz Kenan Sofuoğlu'nun İstanbul Park'ta antrenman yapamadığını öğrenen GSGM (Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü) Genel Müdür Vekili Mehmet Atalay öfkelendi.

Bugünkü Fanatik Gazetesinde yer alan haber aşağıdadır:

Dünya Şampiyonu Sofuoğlu, İstanbul’da antrenman yapamadığını söyledi, Genel Müdür Atalay da, "Kenan’ı çalıştıramayacağım tesisin suyunu, elektriğini ve diğer ihtiyaçlarını vermem" dedi.

Dünya Supersport Motosiklet Şampiyonası’nda sezonun bitimine 3 yarış kala şampiyonluğunu ilan eden Kenan Sofuoğlu’nun Çırağan Sarayı’nda düzenlediği basın toplantısına İstanbul Park krizi damgasını vurdu. İstanbul Park’ta yalnızca bir kez gösteri yaptığını kaydeden Sofuoğlu, "Pistle ilgili takımımdaki İtalyan arkadaşımdan bilgi alıyorum. Bugüne kadar antrenman gibi bir imkanım olmadı" dedi. Bunun üzerine söz alan Gençlik ve Spor Genel Müdür Vekili Mehmet Atalay ise şunları kaydetti: “Bu aşamadan sonra nasıl durumu kurtarırız bilmiyorum, ama hiçbir şey devletten ağır değildir. Orada Kenan’ın bir antrenman bile yapamadığını bilmiyordum. Ülkemde Kenan Sofuoğlu’nu çalıştıramayacaksam, o tesisin suyunu da, elektriğini de, diğer ihtiyaçlarını da vermem” ifadelerini kullandı. Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar da, piste 3 gün için 1 Milyon Dolar istendiğini söyledi.

Kenan Sofuoğlu şampiyonluğuyla ilgili olarak ise şöyle konuştu: “Şampiyon olmayı kafama koymuştum. Sezon başında bileğimden sakatlandım. Ameliyat olmadım ve iğneyle yarışlara devam ettim. Burada benim için şampiyonluğum kadar önemli olan, başarımın ülkemde farkedilmesi. Yeni sezonda Supersport kategorisinde kalmanın yanı sıra Superbike veya MotoGP’ye gitme ihtimali bulunuyor.”
(Kaynak: Fanatik Gazetesi)
__________________
No Game
barhonda Ofline   Alıntı ile Cevapla