Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-08-2007, 22:20   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sağlam: Zor bir turu geçtik

Beşiktaş teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Sheriff karşılaşması sonrası Sherriff'in çok güçlü bir ekip olduğunu belirterek futbolcularını tebrik etti
Beşiktaş teknik direktörü Ertuğrul Sağlam maçtan sonra yaptığı açıklamada oyuncularına övgüler yağdırırken Zurich'i de eleyip Şampiyonlar Ligi'ne katılacaklarını söyledi.
Ertuğrul Sağlam maçtan sonra şu açıklamaları yaptı: "Sezon boyunca ben böyle koşan bir takımla oynayamam. Çok genç bir takım Sheriff. Herşeyden öte en önemlisi iki kez üst üste maç oynayan takımın mücadelesinden çok memnunum. Onlar 3 haftadan beri maç yapmıyor. Bizim boş olan haftamıza bile maç konuyor. Ama iyiki bir sürpriz olmadı. Bundan sonraki rakibimizi de yenip Şampiyonlar Ligi'ne kalmak istiyoruz.
İbrahim Kaş'ın yerine Baki'yi almam onun kırmızı kart görmesinden korktuğum içindi. İyi paslaşmalar yaptık. Oyun 2-0'dan sonra daha rahat hale geldi. Oyuncularımızın performansından son derece memnunum.

Bizim için 3 kaleci de çok iyi. Rüştü'nün hafif bir sakatlığı vardı. Ama bundan sonr abunları çok göreceksiniz. Her kaleciye şans tanıyacağım.

Bobo'nun kafası karışık değil. Onunla Sinan Engin konuştu ben saha içindeki performansından sorumluyum"
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla