Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-08-2007, 00:34   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Julio Cesar Denizlispor'da

Julio Cesar Denizlispor'da

Denizlispor, Brezilyalı sol kanat oyuncusu Julio Cesar ile sözleşme imzaladı. Denizlispor Kulübü'nde düzenlenen imza töreninde, geçtiğimiz sezon yeşil-siyahlı kulüpte kiralık olarak oynayan 24 yaşındaki Cesar, 2 yıllık sözleşmeye imza attı. Kulüp başkanı Ali İpek, Bulgaristan'ın Beledza takımının bonservis ücretini yükseltmesi nedeniyle Cesar'ın transferinin geciktiğini, uygun şartların sağlanmasıyla oyuncunun bonservisiyle transfer edildiğini söyledi.
Denizlispor'da, Bursaspor karşılaşmasının hazırlıklarının devam ettiğini ifade eden İpek, ''Ligin ilk maçı olması çok önemli. Tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Bundan sonraki en önemli sloganımız 'Önce Denizlispor'. Tüm taraftarımızı bizimle tek yürek olmaya davet ediyoruz'' dedi.
İpek, transfer çalışmaları kapsamında santrfor arayışlarının devam ettiğini, yeşil-siyahlı takımın kalecisi Süleyman Küçük'ün Altay'a kiralık olarak gönderildiğini, Denizli Belediyespor forması giyen Berk ve Ozan'ın ise bonservisleriyle birlikte Bozüyükspor'a transfer edildiğini sözlerine ekledi.
Takımla 2 yıllık sözleşme imzalayan Cesar, Denizli'nin takımı ve insanlarıyla kendisinde iz bıraktığını, Bulgaristan'a döndüklerinde hüzünlendiğini söyledi.
Yeşil-siyahlı kulübe dönmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Cesar, şunları kaydetti:
''Üzerimde daha çok sorumluluk hissediyorum. Bu takımı ailem, Denizli'yi şehrim olarak kabul edip daha çok çalışacağım. Başkanımız Ali İpek'e, dönmem için uğraşan hocam Güvenç Kurtar'a ve menajerimiz Özhan Çetin'e bana gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Biz nasıl ki daha çok koşup terleyeceksek, taraftarlarımızdan ricam, geçen sene son maçlarımızda bize gösterdiklerinden daha fazla ilgi göstersinler.''
(ZYN-SSG)

08.08.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : AAvar js_create_time = 1186582588;
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline