Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-08-2007, 11:09   #39
PeSiMisT_1903
ρєѕιмιѕтѕтуℓє
 
PeSiMisT_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
bluehotel´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kaybettiğimiz Fenerbahçe maçı ve üç gün sonra oynadığımız Sherrif maçı gösterdi ki Kartalımız bu sezon güzel bir takım olacak. Ben bu kadrodan özellikle Serdar Özkan ve Batuhan'ın geçen sezonki Serdar Kurtuluş ve Bobo gibi sürekli gelişim göstermelerini bekliyorum. Yerli kaleci seçimi de iyi oldu aynı dilin konuşulması defansla uyum problemlerini çözdü.
Bu takımın tek eksiği oyun liderinin olmaması yani maç zora girdiği anlarda takımı sürükleyebilecek bir oyuncusu yok. Delgado bu işi yapmıyor veya yapamıyor. Tello iyi bir asistçi olacak iyi de bir frikik uzmanı daha kazandı takım.
Cisse-Koray ile iyi bir ikili oluşturursa -Fener maçında işaretlerini aldım- Orta sahadadefansif-ofansif dengeleri sağlarlar.
Ertuğrul Sağlam'ın takımı Tigana'dan daha çok hücumu düşünen bir takım. Oyun sıkıştığında bekleri de ileri gönderiyor Ertuğrul Hoca. Toraman'ın Sherrif'e Rico'nun nefis ortasına attığı kafa golünü hatırlayın, Toraman bir Galatasaray derbisinde de 2 gol birden atmıştı. Bu sezon defans oyuncularımızdan benzer goller görebiliriz.
Beşiktaşımız Fener maçını kaybetmiştir ama geleceği kazanacaktır. Kaybettiğimiz süper kupa olsun, ilerleyen haftalarda birbirlerinin dilinden daha iyi anlayan bir ekip olacak kartallarımız. Diatta takıma girecek nasıl bir performans göstereceği merak konusu.


yerinde tespitler abi ..
__________________
Beden Yoksa Ne Çare
Ruhumu Gömdüm MABEDE..!
PeSiMisT_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla