Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-08-2007, 12:23   #4
sercann1903

sercann1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bana göre Beşiktaşımız için Sheriff'ten daha kolay bir tur olucak...

nedeni ise...

Sheriff maçını canlı izledim Sheriff ciddi anlamda iyi bir savunması var tek sorunu hucüm farkındaysanız her iki takımın yaptığı ciddi gol posizyonu az beşiktaşımızın yaptığı ataklara inanılmaz bir şekilde direndi Sheriff savunması ve fark atarıs dediğimiz maçı 1-0 kazandık bence Sheriff İnönüden istediğini aldı. Onlar buraya ya beraberliğe yada 1 farklı mağlubiyete geldiklerine adım gibi eminim onların buraya Beşiktaşa Gol atmak gibi bir düşüncesi olduğunu zannetmiorum...maçta eski açıktaydım iki Sheriffli genç futbolcu sürekli kapalıyı göstererek şaşkınlıkla bakıorlardı...video alıp forzaya koymak istedim ama telefonum şarjı olmadığından yapamadım..yani gelmek istediğim konu zaten buraya beraberliğe gelmiş bir takım birde muhteşem taraftarı ve desteği görünce o stad'tan sadece 1 farklı mağlubiyetle ayrıldığına çok sevinmiştir...

Gelelim Zurich' e

Zurich'i ben bizim ligte olsaydı bizim ligin Gençlerbirliği'si , Kayserispor'u olarak görüorum ve beşiktaşın böyle bilindik futbol oynayan takımlara karşı daha başarılı olacağını zannediorum...

İnönüdeki Maçın 3-1

Deplasmanda ise Gollü Beraberlik 1-1 , 2-2 alacağımızı düşünüorum...
sercann1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla