Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-08-2007, 14:55   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Heroes Karakterleri & Kim Kimdir?

Click the image to open in full size.


Heroes

Hereos Oyuncuları
Tarz Aksiyon - Bilim Kurgu
Resim formatı 480i (SDTV),
720p (HDTV)
Yayın zamanı Her bölüm yaklaşık olarak 43 dakika
Yapımcı(lar) Tim Kring
Yıldızlar Karakterler
Ülkesi ABD
Orjinal kanal NBC
Orjinal Yayın 25 Eylül, 2006yayında
Bölüm sayıları 23 (Bölümlerin listesi)


Heroes, 25 Eylül 2006 tarihinde Amerikan NBC kanalında yayınlanmaya başlamış olan televizyon dizisidir. Dizinin ilk bölümü 14,3 milyon seyirci çekmiş ve NBC kanalında beş yıldır en fazla reyting alan dizi olmuştur. Heroes'un ilk bölümü 4 Mart Pazar günü 21:00'da CNBC-e'de yayınlanmıştır.


Özet :

Dizi "sıradan insanlar gibi olduğunu düşünürken, bir gün inanılmaz yeteneklerle uyanan" insanların hikayesini anlatıyor. Bir Japon, zamanı ve mekanı yönlendirebildiğini keşfeder. New York'lu bir ressam, geleceği resmedebilmektedir. Liseli bir ponpon kız, hiçbir şekilde yara almadığını keşfeder. Bir anne, güçlü bir ikinci kişiliğe sahip olduğunu farkeder. Bir polis memuru, başka insanların düşüncelerini okuyabildiğini keşfeder. Ve daha bir sürü güçte olan insanlar...Asıl olan ise bütün bu insanların "insanlığı kurtarmak" adına yapmaları gereken görevleri vardır...

Heroes Karakterleri & Kim Kimdir?

MOHINDER SURESH
Hintli Mohinder, kendisi gibi genetik profesörü babasının ölümünü araştırmak amacıyla New York'a geliyor.

Click the image to open in full size.

Hintli Mohinder, kendisi gibi genetik profesörü babasının ölümünü araştırmak amacıyla New York'a geliyor. Babasının çok gizli bir teori üzerine çalıştığını bilen Mohinder, onun izini sürüp elde ettiği bulgulara ulaşırken, kendimizi içinde bulduğumuz bu yeni dünyanın şaşırtıcı gerçekleri konusunda bize rehberlik ediyor.

HIRO NAKAMURA
Japonya'nın Tokyo şehrinde bir ofiste çalışan Hiro, "uzayı ve zamanı bükme" gücüne sahip olduğu konusunda tutturuyor.

Click the image to open in full size.

Japonya'nın Tokyo şehrinde bir ofiste çalışan Hiro, "uzayı ve zamanı bükme" gücüne sahip olduğu konusunda tutturuyor. Ancak en yakın arkadaşı Ando, biraz da Hiro'nun çizgi romanlara ve süper kahramanlara meraklı bir tip olması sebebiyle, ona inanmaya yanaşmıyor. Bunun üzerine Hiro, arkadaşına bu yeni güçlerini göstermek için çeşitli numaralar denemeye başlıyor. Hiro, güçleri konusunda ürkek ve kafası karışık olan diğer karakterlerin aksine, onları kullanmada son derece hevesli, yıllarca maceralarını okuduğu süper kahramanlar gibi özel yeteneklere sahip olduğunu öğrenmekten son derece mutlu, saf ve sevimli bir genç.

CLAIRE BENNET
Texas'ta yaşayan bu liseli sarışın amigo kızın bedeni, gördüğü hasarı müthiş bir hızla onarma yeteneğine sahip.

Click the image to open in full size.
Texas'ta yaşayan bu liseli sarışın amigo kızın bedeni, gördüğü hasarı müthiş bir hızla onarma yeteneğine sahip. Yani, bir yeri yaralansa, hemen iyileşiyor, kırıklar anında düzeliyor. Genç kız yakın bir arkadaşından güçlerini keşfetmede ona yardım etmesini, yaptığı deneyleri (kendini yüksek bir yerden atmak gibi) videoya kaydetmesini istiyor... Ancak bir yandan, son zamanlarda ortaya çıkan güçlerinin sınırlarını test ederken, bir yandan bu güçlerin onu "normal biri" olmaktan çıkaracağından hayli korkuyor.

NIKI SANDERS
10 yaşındaki oğlu Micah ile Las Vegas'ta yaşıyor. Kocası hapse girmiş. Geçimini sağlayabilmek için webcam önünde "striptiz" yapıp internette görüntülerini yayınlıyor.

Click the image to open in full size.

Niki Sanders, 10 yaşındaki oğlu Micah ile Las Vegas'ta yaşıyor. Kocası hapse girmiş. Niki'nin maddi durumu pek parlak değil; geçimini sağlayabilmek için webcam önünde "striptiz" yapıp internette görüntülerini yayınlıyor, dahası çok zeki olan oğlunu iyi bir okulda okutabilmek için eskiden kocasının iş yaptığı mafya üyesi Linderman'dan yüklüce bir meblağ borç almış... Ve şimdi Linderman'ın adamları onu sıkıştırıyor. Ancak Niki'nin kendisinin bile farkında olmadığı, sadece aynadaki biraz farklı edalı görüntüsünden ona göz kırpan bir sırrı var.

MICAH SANDERS
Micah çok zeki, Niki'ye göre bir "dâhi çocuk".

Click the image to open in full size.

10 yaşındaki Micah, annesiyle birlikte Las Vegas'ta yaşıyor. Babası hapiste. Micah çok zeki, Niki'ye göre bir "dâhi çocuk". Üstelik yaşından beklenmedik ölçüde olgun ve anlayışlı.

PETER PETRELLI
Peter, hastabakıcı olarak çalışıyor. İnsanlara yardım etmeye inanan bu duyarlı genç adam, son zamanlarda iç dünyasında önemli bir değişim geçiriyor...

Click the image to open in full size.

Peter, hastabakıcı olarak çalışıyor. İnsanlara yardım etmeye inanan bu duyarlı genç adam, son zamanlarda iç dünyasında önemli bir değişim geçiriyor: Rüyalarında uçtuğunu görüyor ve söz konusu rüyaların "gerçek"miş hissini vermeleri sebebiyle, bunu hakikaten yapabileceğine inanıyor. Ancak düşüncesini açtığı ağabeyi Nathan, ona bu fikri aklından çıkarmasını söylüyor.

NATHAN PETRELLI
Politikaya atılmakta olan Nathan kardeşinden çok farklı: Peter duyarlı ve hayalperest iken, o rasyonalist ve pragmatik.

Click the image to open in full size.

Politikaya atılmakta olan Nathan kardeşinden çok farklı: Peter duyarlı ve hayalperest iken, o rasyonalist ve pragmatik. Kongre seçimlerine hazırlanıyor ve tüm enerjisini kampanyaya odaklamış durumda, ailesinin sorun çıkarıp onu hedefinden uzaklaştırmasını istemiyor. Peter uçabileceğine inandığını söyleyince de, onu bu düşünceyi kafasından çıkarmaya teşvik ediyor.

ISAAC MENDES
Isaac, isim yapmaya çalışan genç ve yetenekli bir ressam. Isaac'in "normal" resim yeteneğinin ötesinde, kimsenin bilmediği bir başka yeteneği daha var...

Click the image to open in full size.

Isaac, isim yapmaya çalışan genç ve yetenekli bir ressam. Isaac'in "normal" resim yeteneğinin ötesinde, kimsenin bilmediği bir başka yeteneği daha var: Transa geçip "geleceği çizmek". Öte yandan kendisi bir uyuşturucu bağımlısı ve ancak uyuşturucu kullandığı zaman geleceği görüp tuale aktarabiliyor. Bağımlılığı sebebiyle sevgilisi Simone ile ilişkisi bitme noktasında.

SIMONE DEVEAUX
Simone'un bir sanat galerisi var. Zaten sevgilisi Isaac'in tablolarını da orada satışa çıkarıyor.

Click the image to open in full size.

Simone'un bir sanat galerisi var. Zaten sevgilisi Isaac'in tablolarını da orada satışa çıkarıyor. Ancak Isaac'in uyuşturucu bağımlılığı, hele ki son zamanlarda başgösteren "uyuşturucu etkisi altında geleceği çizebilme" iddiaları sonucunda ilişkisini gözden çıkarma noktasına geliyor. Simone'un ayrıca dizinin bir diğer önemli karakteriyle de bağlantısı var: Peter Petrelli, Simone'un babasına hastabakıcılık yapıyor.
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla