Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-08-2007, 15:00   #1
Torer
 
Torer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
JUVE'DE DEL PİERO KRİZİ!..

JUVE'DE DEL PİERO KRİZİ!...
Dünya futbolunun önemli yeteneklerinden biri olan ve Juventus'un kaptanlığını yapan Alessandro Del Piero, kulübü ile olan sözleşmesi konusunda kriz yaşıyor..

Zeus lakaplı yıldız, yeni sezon öncesinde gelecek yıl bitecek olan sözleşmesini 2010 yılına kadar uzatmak isterken, daha önce Camoranesi ve Trezequet'te benzer sorunları yaşayarak, Juve'nin kendisine teklif ettiği bir yıllık sözleşme ve aldığı ücretteki indirim talebi konusunda sıkıntılı.. Del Piero, efsane haline geldiği kulübünde kalmak istese de, kendisine sunulan bu şartlardaki bir sözleşmeyi imzalamaya yanaşmayacağını söylüyor.. 32 yaşındaki yıldız, eğer Juventus ile olan sözleşmesini uzatmazsa, gelecek sezon başında serbest kalacak..

Şimdi merak edilen nokta, Buffon, Trezequet, Nedved ve Camoranesi gibi yıldızlarını taviz vererek elinde tutan Torino temsilcisi, Efsane oyuncusunun taleplerini mi yoksa kendi çıkarlarını mı düşünerek karar verecek?..

Bu karar ne olursa olsun, Del Piero'nun takımdan ayrılması halinde zaten maçları izlemeye gitmek yerine televizyon başında kalmayı tercih eden Juve taraftarının yönetime olan tepkisinin artması kaçınılmaz bir son gibi gözüküyor..

MARATON.COM.TR

Benim kendi yorumum:Zaten bir forvet alıcaz bari 2010 yılına kadar Del Piero'yu renklerimize bağlıyalım. Del Piero'yu alırsak yılın transferi olur.
__________________
Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi .
Torer Ofline