Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-08-2007, 15:03   #1
Torer
 
Torer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
TEVEZ'İN RÜYASI GERÇEKLEŞTİ!..

TEVEZ'İN RÜYASI GERÇEKLEŞTİ!..
Geçtiğimiz yıl İngiltere Premier Ligi'ne transfer olan ve West Ham'ın ligde kalmasında en büyük paya sahip isim olarak gösterilen Carlos Tevez, transfer döneminin en çok konuşulan ismiydi..

Arjantinli yıldız, bonservisinin bir kısmının Kia Joorabchian ve bir kısmının da West Ham kulübünde olması nedeniyle bir türlü kendisini isteyen Manchester United'a imzayı atamıyordu..

Bonservis sorununun mahkemelere taşınması ve bu dönemde Tevez'in FIFA'dan özel izin alarak oynaması konusu gündeme gelmişken, Joorabchian ve West Ham sürpriz bir şekilde anlaştı..

Bu anlaşmanın ardından Manchester United'a transferinin önünde hiç bir engel kalmayan Yıldız futbolcu, sağlık kontrolünden geçti ve İngiltere Futbol Federasyonu'nun onayını beklemeye başladı.. FA'in onay vermesinin ardından United ile sözleşme imzalayacak olan Tevez'in alacağı ücret yıllık 4,5milyon paundken, Manchester United'ın bu oyuncu için kiralama bedeli olarak 5 milyon paund ödeyeceği öğrenildi.Eğer Manchester United bonservisi almak isterse sene sonunda 30milyon paunda renklerine katabilirler.

MARATON.COM.TR (Konuyu açan tarafından bir kısmı düzeltilmiştir.)
__________________
Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi .
Torer Ofline