Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-05-2006, 01:29   #1
Nehir
Dişi Kartal
 
Nehir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kalou da Chelsea'de!

İngiltere Premier Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamladıktan sonra transfer çalışmalarına hızlı başlayan Chelsea, Alman futbolcu Michael Ballack'tan sonra Hollanda Ligi'nde Feyenoord forması giyen Fildişi Sahilli oyuncu Salomon Kalou'yu renklerine bağladı.
Premier Lig şampiyonu Chelsea, transfer bombalarını arka arkaya patlatmaya devam ediyor. İngiliz ekibi Bayern Münih'ten transfer ettiği Alman yıldız Michael Ballack'ın ardından, Feyenoord'un 20 yaşındaki Fildişi Sahilli golcüsü Salomon Kalou'yu da takıma katmayı başardı. Chelsea Kulübü'nde yapılan açıklamada, Kalou ile her konuda anlaşıldığı ve ufak pürüzlerin giderilmesinin ardından resmi sözleşme imzalanacağı ifade edildi.
Salomon Kalou, Fransa Ligi'nde Paris Saint Germain forması giyen Fildişi Sahilleri Milli Takımı'nın kaptanlığını yapan Bonaventure Kalou'nun da kardeşi. Salomon Kalou, Dünya Kupası'nda Hollanda Milli Takımı forması altından mücadele etmek istemiş ancak, vatandaşlık işlemleri gerçekleşmeyince bu isteği gerçekleşmemişti.

Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA
Nehir Ofline