Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-08-2007, 21:03   #1
barhonda
 
barhonda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Jordan'dan Hamilton'a Uyarı

Jordan'dan Hamilton'a Uyarı

Click the image to open in full size.09 Ağustos 2007 Perşembe

Eddie Jordan Hamilton'a az ve öz konuşmasını önerdi

Jordan GP'nin Patronu, şimdilerin TV yarışma programcısı Eddie Jordan, McLaren Pilotu Lewis Hamilton'ı uyardı ve takım arkadaşı Fernando Alonso ile olan takım içi mücadelesini politik bir savaşa döndürmemesini söyledi.

Hamilton'ın, davranışlarında ve söylemlerinde dikkatli olmadığı takdirde halen elinde bulunan klasman liderliğini de kaybedeceğini vurgulayan Jordan, "Lewis'in bu yılki şampiyonaya getirdiği renk ve mücadele sanki bir sihir gibi. Ama çok dikkatli olması gerekiyor. Sporun politika uçrumuna çok yakın gidiyor, her an düşebilir. Biraz az ve de öz konuşmasında fayda var" dedi.

Click the image to open in full size.

BBC Sport'a yaptığı açıklamada, Hamilton'ın fazla polemiğe girmesinin Patron Ron Dennis'i istemediği bir tercihe yönlendireceğine dikkat çeken Eddie Jordan, "Lewis, şu an ortaya koyduğu başarıda Alonso'nun da biraz payı olduğunu anlamak zorunda. Aslında peş peşe iki kez Dünya Şampiyonu olan Alonso'nun McLaren'de bulunması, testlerde ve geliştirme çalışmalarında rol alması bile Lewis için büyük bir şans. Eminim McLaren'in kendisine verdiği otomobilin performansında Alonso'nun da rolü var. İnansa da inanmasa da, Lewis kesinlikle Alonso'dan önemli dersler alıyordur. Bu arada Alonso da takımda hemen herkesin İngiliz Lewis'e destek oldukları düşüncesiyle yalnız kaldığı hissine kapılıyor. Son iki yılın en önemli adamı, manşetleri zirvesinden inmeyen pilotu medyayı da istediği gibi idare ediyordu. Ama şimdi işler istediği gibi gitmiyor. Onun da dikkatli olmasında hem kendisi, hem de takımı için yarar var" dedi.
__________________
No Game
barhonda Ofline   Alıntı ile Cevapla