Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-08-2007, 23:15   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bobo'ya zam geliyor

Beşiktaş'ın parlayan yıldızı Bobo, attığı iki golle Sheriff maçının da yıldızı olurken, değerini de artırdı.

Yönetimin Brezilyalı futbolcunun aldığı yıllık 600 bin dolara zam yapmayı planladığı belirtilirken, bonservis bedeli de 15 milyon euro olarak açıklandı.

Moldova'da Sheriff maçından sonra bir açıklama yapan yönetici Ertunç Soğancıoğlu, "Her futbolcu değerini bulursa gidebilir. Bobo'nun da değeri 15 milyon euro" ifadelerini kullandı.

Bobo ise "Ben bunları saha içinde düşünmüyorum. Ben başka bir takıma gitmek istemiyorum" dedi.

BOBO KALDIĞI YERDEN
Beşiktaş'ın yıldızı parlayan Brezilyalı genç oyuncusu Bobo, yeni sezon öncesi takımının yaptığı 3 resmi maçta rakip filelere 3 gol göndererek formunun zirvesinde olduğunu gösterdi.

Geçen sezon takıma resmi maçlarda toplam 19 gol kazandıran Bobo, yeni sezonda takımının şu ana kadar yaptığı 3 maçta 3 gol atarak geçen seneki formunu sürdürdü.

Ortaya koyduğu futbolla özellikle Fransız kulüplerinin gözdesi olan ve bu nedenle uğruna kulübünün Fransa'nın St. Etienne takımını FIFA'ya şikayet ettiği Bobo, attığı gollerle yeni sezonda da takımının en büyük silahı olacağını gösterdi.

Beşiktaş'ın Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön elemede Moldova'nın Sheriff Tiraspol ile yaptığı maçı boş geçen Brezilyalı oyuncu, daha sonra Süper Kupa'da takımının 2-1 mağlup olduğu Fenerbahçe karşısında ekibinin tek golünü attı.

İyi futbolunu sürdüren genç oyuncu, Siyah-beyazlı takımın Sheriff Tiraspol ile yaptığı rövanş maçında ise rakip fileleri 2 kez havalandırarak 3 resmi maçta 3 gol atma başarısı gösterdi.

Bobo, geçen sezon Turkcell Süper Lig'de 10 gol atarken, Fortis Türkiye Kupası'nda 7 ve UEFA Kupası'nda da 2 gol kaydetmişti. Brezilyalı oyuncu, rakip filelere attığı 19 golle geçen sene takımının en golcü ismi olurken, bu sezon da şu ana kadar takımının yaptığı 3 maçta 3 gol atarak geçen seneki golcü özelliğini sürdürdü.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla