Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-03-2006, 12:38   #1
Josekleberson
 
Josekleberson - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tigana-Tümer kapıştı

Perde arkası... Beşiktaş, Kayseri deplasmanında 1-0 galip gelmesine rağmen soyunma odasında istenmeyen olaylar yaşandı.
Click the image to open in full size.
90 dakika boyunca kulübede bir hayli öfkelenen teknik direktör Tigana, bazı futbolcularına bağırıp çağırırken 58. dakikada Ahmed Hassan'ın yerine oyuna aldığı Tümer'le de kavga etti.

Tigana'nın Tümer'i "Seni oyuna sokarken sanki oynamak istemiyormuş gibi bir havadaydın. Ne tekmeliğin hazırdı, ne de formanı giymiştin, dikkat ettim doğru dürüst ısınmadın bile... Ben senin gibi isteksiz bir futbolcu ilk kez görüyorum. Sezon sonu ayrılmak istiyorsun diye mi hava satıyorsun? Seni bir daha görmek istemiyorum. Seninle özel olarak bir kez daha görüşmek istiyorum" dedi. Bu sözlere çok sinirlenen tümer Tigana'ya karşılık verdi. "Neyi görüşeceğiz ki?" diyen tümer soyunma odasının ortasına doğru terlik fırlatıp, "Görüşecek bir şey varsa görüşürüz. Zaten sezon sonunda beni bulamayacaksınız" diye bağırınca Tigana çılgına döndü. Tigana'nın, "Defol buradan bir daha seni görmek istemiyorum" diyerek Tümer'in üzerine yürümesi üzerine araya yardımcı teknik adamlar ve futbolcular girdi. Fransız teknik adamın bu olay sonrası Asbaşkan Kıvanç Oktay'ı arayarak, "Bana karşı gelen oyuncunun takımda işi yok. Tümer'i kadro dışı bırakacağım" dediği Başkan Yıldırım Demirören'le görüşen Kıvanç Oktay'ın "Bunu sakin bir şekilde oturup konuşalım hep birlikte karara bağlayalım" dediği belirtildi.

Tigana, Tümer'le yaşadığı tartışma sonrası diğer oyunculara da çıkışarak, "Benimle çalışmak istemeyen varsa söylesin. Burada disiplinsizliğe izin veremem. Herkes kendini sezon gidiyormuş gibi hazırlasın" dedi.
__________________
Bu sene sampiyon gorelim sizi,
Olmeden mezara koymayin bizi,
Korkutmaz bizleri musalla tasi,
Olumune seviyoruz biz BESIKTASI
Josekleberson Ofline