Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-08-2007, 09:19   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Avrupa'nın parlayan yıldızı: Ertuğrul

Click the image to open in full size. Beşiktaş'ın büyük umutlarla takımın başına getirdiği genç teknik direktör Ertuğrul Sağlam, yeni sezon öncesi Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde takımına kazandırdığı galibiyetlerle teknik adam
olarak Avrupa'daki başarısını sürdürüyor.







Geçen sezon Kayserispor ile Avrupa'da başarılı bir grafik çizen Sağlam, Beşiktaş'ı da Şampiyonlar Ligi'nde 3. ön elemeye taşıyarak başarılarına bir yenisini ekledi.
Ertuğrul Sağlam, Kayserispor teknik direktörü olarak geçen sezon Avrupa'da 8 maça çıkarken, bu mücadelelerde 4 galibiyet, 3 beraberlik ve sadece 1 mağlubiyet aldı. Kayserispor'un başında Avrupa'da önemli başarılara imza atan genç teknik adam, yeni takımı Beşiktaş'ın başında şu ana kadar Avrupa'da çıktığı 2 karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı.


-TEK YENİLGİYİ AZ ALKMAAR'DAN ALDI-
Kayserispor'u Intertoto Kupası'nda 2 galibiyet ve 2 beraberlikle yenilgisiz UEFA Kupası'na taşıyan Ertuğrul Sağlam, UEFA Kupası'nda ise sadece bir yenilgi gördü.
Sağlam, UEFA Kupası'ndaki tek yenilgisini geçen sezon Fenerbahçe'yi de eleyen Hollanda'nın AZ Alkmaar takımı karşısında aldı.
-BEŞİKTAŞ'A 2 GALİBİYET HEDİYE ETTİ-

Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş'ın başına geçtiği yeni sezonda takımının Şampiyonlar Ligi 2. ön elemede yaptığı iki karşılaşmayı da kazanmasını sağladı.
Siyah-beyazlı ekip, Sağlam yönetiminde 2. ön elemede Moldova'nın Sheriff Tiraspol takımını 2 karşılaşmada da mağlup ederek adını 3. ön eleme turuna yazdı.
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, böylece iki sezonda Avrupa kupalarında 10 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.
-AVRUPA KARNESİ-

Ertuğrul Sağlam'ın son iki sezonda Kayserispor ve Beşiktaş ile çıktığı Avrupa kupalarında aldığı sonuçlar şöyle:
Intertoto Kupası:

FC Sopron (Macaristan)-Kayserispor: 3-3
Kayserispor-FC Sopron: 1-0
Larissa (Yunanistan)-Kayserispor: 0-0
Kayserispor-Larissa: 2-0
UEFA Kupası:

SK Tirana (Arnavutluk)-Kayserispor: 0-2
Kayserispor-SK Tirana: 3-1
AZ Alkmaar (Hollanda)-Kayserispor: 3-2
Kayserispor-AZ Alkmaar: 1-1
Şampiyonlar Ligi:</B>
Beşiktaş-Sheriff Tiraspol: 1-0
Sheriff Tiraspol-Beşiktaş: 0-3
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla