Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-08-2007, 20:16   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Emerson Milan'da iddiası!

Emerson Milan'da iddiası!

İtalyan Basını Real Madrid'in 'El Puma' lakaplı Brezilyalı orta saha oyucusu Emerson'un Serie A takımlarından Milan'la anlaştığını ve haftaya Milano'da olacağını iddia etti. Emerson geçen sezonun başında yaşanan Şike Skandalı sonrası Juventus'tan ayrılmışı.

Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Real Madrid'in yeni teknik direktörü Bernd Schuster'in 'El Puma' lakaplı Brezilyalı orta saha oyucusu Emerson'un takım planında düşünülmediğini açıklamasının ardından yıldız oyuncunun adı transfer dedikodularında yer almaya başlamıştı.

2006/07 Sezonu başında daha önce Roma ve Juventus'ta da beraber çalıştığı teknik direktör Fabio Capello'yla beraber Real Madrid'e gelen yıldız oyuncunun takımdaki geleceği İtalyan teknik adamın ayrılmasıyla belirsiz bir hal aldı.

En son iddialarda İtalyan Basını Milanlı yöneticilerin oyuncunun menajeri Gilmar Veloz'la görüştüklerini ve anlaştıklarını duyurdu. Aynı haberlerde yıldız oyuncunun yıllık 1.4 milyon Pound karşılığında kiralanacağı ve 4.2 milyon Pound karşılığında da satın alma önceliğinin Milan'da olacağı bildirildi.

Brezilyalı oyuncunun adı daha önce Milano'nun diğer ekibi Inter'le de anılmış ancak takımın yıldız savunma oyuncusu Marco Materazzi'nin Emerson'la aynı takımda oynamak istemediğini açıklaması üzerine bu girişimler durdurulmuştu. Bu açıklamanın nedeni olarak da Emerson'un Juventus'tan eski takım arkadaşları Fransız Patrick Vieira ve İsveçli Zlatan Ibrahimovic'i Inter'e giderek Juventus'a ihanet etmekle suçlaması gösterildi.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline