Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-08-2007, 01:54   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
KartaL Uçuşta!

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Beşiktaş'ın şov gecesi

Avrupa'da coşan Beşiktaş, lige de fırtına gibi girmek istiyor. Kartal, bugün BJK İnönü Stadı'nda Konyaspor'u ağırlıyor. Saat 21.45'teki maçı LİG TV naklen yayınlayacak.


***

Kartal uçuşta

Yeni hocası ve kadrosuyla lige İnönü'de "merhaba" diyecek olan siyah-beyazlılar, taraftar desteğiyle coşmayı hedefliyor.

Turkcell Süper Lig'de 5 yıl aradan sonra sezonun ilk maçını kendi evinde bugün Konyaspor ile oynayacak olan Beşiktaş'ta tek hedef galibiyet. Kara Kartal, yeni hocası ve yeni kadrosuyla BJK İnönü Stadı'nda saat 21.45'te mücadeleye başlayacak. Hakem ise Selçuk Dereli. Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön elemesinde Click the image to open in full size.Moldova temsilcisi Sheriff'i deplasmanda 3-0 mağlup eden ve 3. ön eleme turunda İsviçre'nin Zürih takımının rakibi olan siyah-beyazlılar, bu moralle lige de iyi bir başlangıç yapmak amacında.

BOBO DÜN SAKATLANDI
Son 3 sezona
galibiyetle başlayamayan Beşiktaş, taraftarının da desteğiyle bu kez sezona 3 puanla başlamanın hesabını yapıyor. Siyah-beyazlılarda 4 eksik var. Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa maçında kırmızı kart gören İbrahim Üzülmez ile kupa maçında sakatlanan Yozgatlı ve sakatlığı düzelmeyen Mehmet Sedef bugün yok. Murat da hazır değil. Dün akşam idmanda sakatlanan Bobo'nun durumu ise maç saatinde netleşecek.

BEŞiKTAŞ
S.Kurtuluş Tello Ricardinho (İ.Akın) Delgado Bobo S. Özkan Koray Gökhan Zan İ.Toraman Hakan Cisse

KONYASPOR

Erkan Da Silva Muhammed Mustafa Eren Veysel Erman Özgür Batista Burak El Saka Özden

Hakem: SELÇUK DERELİ Stat: BJK İNÖNÜ Hava: Açık 25 derece Saat: 21.45 Yayın: LİG TV
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla