Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-08-2007, 01:56   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bobo'dan 3 Yıllık İmza

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Bobo'dan 3 yıllık imza
Beşiktaş, golcü futbolcunun sözleşmesini 2011'e kadar uzatırken yıllık ücretini de 600 bin euro'dan 1 milyon 200 bin euro'ya çıkardı.


FORMDA BAŞLADI
Beşiktaş'ta son günlerde adı en çok öne çıkan isim olan Bobo, 2011 yılına kadar siyah-beyazlı kulüpte kalmayı kabul etti. Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da gollerine devam eden ve başta Fransız kulüpleri olmak üzere birçok Avrupa takımının transfer listesine giren Bobo ile masaya oturan Beşiktaş Click the image to open in full size.bu oyuncuyla sözleşmeyi 2011 yılına kadar uzattı.

YÜZDE YÜZ ZAM
Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin ile önceki akşam bir araya gelen Bobo ve menajeri uzun pazarlıklar sonrasında anlaştı ve yıldız futbolcu, 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Buna göre, Brezilyalı oyuncunun yıllık alacağı ücret 600 bin euro'dan, 1.2 milyon euro'ya çıkartıldı. Genç futbolcu, böylece yıllık ücretine yüzde yüz oranında zam almış oldu.
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla