Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-08-2007, 03:29   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Beşiktaş, 3 puanla başlamak istiyor!

Beşiktaş, 3 puanla başlamak istiyor!

Turkcell Süper Lig'de 2007-2008 sezonunun ilk haftasında yarın kendi evinde Konyaspor ile karşılaşacak Beşiktaş'ta tek hedef galibiyet.
Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön elemesinde Moldova temsilcisi FC Sheriff'i deplasmanda 3-0 yenerek, 3. ön eleme turunda İsviçre'nin FC Zürih takımının rakibi olan siyah-beyazlılar, bu moralle lige de iyi bir başlangıç yapmak amacında.
Ligde son 3 sezona galibiyetle başlayamayan ve 5 sezon aradan sonra ligin ilk maçını kendi evinde oynayacak olan ''Kara Kartallar'', taraftar desteğiyle sezona 3 puanla başlamanın hesaplarını yapıyor.
Beşiktaş'ta, Fenerbahçe ile yapılan TFF Süper Kupa maçında kırmızı kart gören takım kaptanı İbrahim Üzülmez ile yine bu maçta sakatlanan yeni transferlerden Mehmet Yozgatlı yarınki maçta forma giyemeyecek. Geçen sezon sonunda geçirdiği ameliyat sonrası henüz hazır olmayan kaleci Murat Şahin'den de yoksun Beşiktaş'ta, dün akşamki idmanda sakatlanan Fahri'nin durumu bugün belli olacak.
Bu arada, sezon başı kamp döneminde geçirdiği sakatlığın ardından uzun süredir takımdan ayrı kalan Gökhan Zan'ın yanı sıra, sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe ile yapılan TFF Süper Kupa ve FC Sheriff ile oynanan Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçlarında riske edilmeyen Rüştü Reçber ve yeni transfer Diatta konusundaki kararı ise teknik heyet verecek.
Beşiktaşlı futbolcular, Konyaspor maçı için öğleden sonra kampa girecek ve akşam saatlerinde yapacağı idmanla hazırlıklarını tamamlayacak.
BJK İnönü Stadı'nda saat 21.45'de başlayacak maçı hakem Selçuk Dereli yönetecek.
Öte yandan iki kulüp arasındaki PAF Ligi müsabakası da yarın saat 18.30'da BJK İnönü Stadı'nda yapılacak.
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla