Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-08-2007, 13:54   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Fenerbahçe kendisini çok büyütmemeli'

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Anderlecht ile karşılaşacak Fenerbahçe'yi yakın takibe alan Belçika basını, sarı-lacivertli takımın ligin ilk maçında ciddi bir etki gösteremediği yorumunu yaptı.

Son şampiyon Fenerbahçe'nin ligin yeni takımı İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-0 yenilmesinin Anderlecht'in şansını yükselttiğini iddia eden Belçika gazeteleri, kuralar çekildiğinde Anderlecht'i küçümseyen Fenerbahçe'nin kendini çok büyütmemesi gerektiği görüşünde birleşti.

Fenerbahçe'de Alex, Lugano ve Appiah'ın yokluğunun hissedildiği değerlendirmesini yapan gazeteler, Roberto Carlos'un formunu koruduğunu ve Mateja Kezman'ın boş alan bulması halinde büyük tehlikeler yaratabileceği görüşünü dile getirdi.

Sarı-lacivertli takımın savunmasının çok yavaş kaldığını savunan bazı gazeteler ise, Anderlechtli futbolcuların Fenerbahçe defansı karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyacağını iddia etti.

Bu arada Anderlecht'in yeni transferi Çek futbolcu Jan Polak'ın Fenerbahçe önünde çarşamba günü forma giyebileceği belirtildi.

Ligin ilk maçında adalesi yırtılan Paraja'nın tedavisi devam ederken, bu futbolcunun da Fenerbahçe ile yapılacak maça yetiştirilmeye çalışıldığı kaydedildi. Paraja'nın oynamaması durumunda Mark Deman ile Juhasz ikilisinin görev yapabileceği bildirildi.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla