Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-08-2007, 16:16   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sunderland son nefeste!

Sunderland son nefeste!

Premier League'de 2007/08 sezonu açıldı! Ligin yeni takımı Sunderland'in Tottenham Hotspur'u konuk ettiği maçla başlayan İngiltere futbolu heyecanının ilk maçında gol sesi son saniyelerde geldi.

Ajansspor Dış Haberler Servisi)

İngiltere son anda golle başladı!

Michael Chopra, Ross Wallace'ın pasıyla uzatma dakikalarında kaydettiği golle Roy Keane'in Sunderland'ine Tottenham karşısında Premier League'e dönüşlerini kutladıkları günde zaferi kazandırdı!

Ada futbolu yeni sezonu açtı ve ligin yeni ekibi Sunderland, Tottenham Hotspur'u konuk etti. İlk ve ikinci yarıda zaman zaman artan temposuyla dikkat çeken maçta son dakikalarda ev sahibi Sunderland gole yaklaşan taraf odu ancak 85. dakikadan sonra gelen iki pozisyonda Tottenham file bekçisi Robinson gole izin vermedi.

Maçın uzatma dakikaları oynanırken sahneye maça sonradan giren Chopra çıktı ve sol kanattan geliştirilen atakta altı pasn üzeride boş kalan Chopra düzgün bir vuruşla Robinson'ı avlamaya başararak takımına 3 puanı kazandırdı. 93. dakikada gelen golün ardından Tottenham'ın pas yapma şansı dahi olmadı ve hakem Alan Wiley son düdüğü çalarak maçın sonucunu Sunderland lehine 1-0 olarak ilan etti.

Sunderland Menajeri Roy Keane de bu sonuçla ilk lig maçında taraftarı önünde takımının üç puan almasının sevincini yaşadı.

Sunderland'da 80. dakikadan sonra golcü isim Daryl Murphy takımının en net pozisyonunu yakalamış ancak Paul Robinson bu pozisyonda topu ayaklaryla uzaklaştırmayı başarmıştı.

Tottenham'da ise şanslar hep ayn isim, Dimitar Berbatov, tarafından değerlendirilemedi. Spurs'un bir diğer önemli ismi Robbie Keane de 90 dakika boyunca Sunderland defansının baskısından kurtulamadı.

Spurs Menajeri Martin Jol'ın oyunun ikinci yarısında, 59. dakikada, 16.5 milyon poundluk golcüsü Darren Bent'i maça alması takımı adına bir değişiklik yapmazken, Premier Leagu'in ilk maçında iki takımında çok pas hatası yapmasına rağmen istekli olması alkış topladı.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla