Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-08-2007, 16:23   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ne yaptın Tigana!

Kartal'da Bobo'yu, Fransız kulüplerine tavsiye eden ismin Jean Tigana olduğu öğrenildi. Olaylı bir şekilde ayrıldığı Beşiktaş'la alacakları yüzünden mahkemelik olan Tigana'nın, Brezilyalı yıldızla ilgili bilgi almak için kendisini arayan Fransız ekiplerinin yöneticilerine eski öğrencisi için övgü dolu ifadeler kullandığı belirtildi.

Geçen sezon başında Bobo'nun gönderilmesi yönündeki baskılara tek başına direnen ve sonuçta haklı çıkan tecrübeli teknik adamın, PSG, Bordeaux ve Saint Etienne kulübünün yöneticilerine, "Kesinlikle vereceğiniz paranın karşılığını alırsınız. Çok genç, çok yetenekli ve güçlü bir forvet. Gol sorunu yaşayan takımlar için ideal bir santrfor. Eğer maddi gücünüz varsa kaçırmayın" diyerek Bobo'yu önerdiği ifade edildi.


Sözleşmesi uzatıldı
Siyah - beyazlı yönetim, Avrupalı kulüplerin listesindeki Bobo'nun 2010'da bitecek olan sözleşmesini bir yıl daha uzattı. Brezilyalı yıldızın alacağı yıllık ücret ise 600 bin eurodan, 1 milyon 150 bin euroya çıkarıldı. Genel Menajer Sinan Engin, Bobo'ya Saint Etienne'in yanı sıra Stuttgart'ın da teklif yaptığını açıkladı.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla