Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-08-2007, 17:54   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
ECCLESTONE ARSENAL'İ İSTİYOR!

ECCLESTONE ARSENAL'İ İSTİYOR!

Dünyanın en önemli spor organizasyonlarından Formula1'in patronu Bernie Ecclestone İngiltere'nin en önemli kulüplerinden Arsenal'i satınalmak istiyor. Eski Arsenal Başkanı David Dein'in yakın arkadaşı olan Ecclestone'un kişisel servetinin 2.2 milyar Pound olduğu tahmin ediliyor.

(Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Ecclestone Gunner olmak istiyor..

Formula1'in patronu Bernie Ecclestone İngiltere'nin en önemli kulüplerinden Arsenal'i satınalmak istiyor.

Arsenal'in şu anki tahmini değeri 432 milyon Pound olarak açıklandı ancak takımın %45 hissesini elinde bulunduran 5 yönetim kurulu üyesi aralarında her türlü satışa karşı çıkacaklarına dair bir anlaşma sağladılar. Ancak bu durum Ecclestone'un girişimlerini durduracağa benzemiyor.

Times'a konuşan Bernie Ecclestone "Bu fikir ilk olarak David'den (Dein) çıkmıştı. Yönetim kurulu takımı satmaya yanaşmıyor ve aralarında bu konuyla ilgili bir yıllık bir sözleşme yaptılar. Demek ki bekleyip sonrasında neler olacağını göreceğiz. Zaman içinde birçok değişim olabilir. Şu anda Arsenal'i almak mümkün olsa alırdım" dedi.

Takımın %12.2 hissesi için geçen sene 65 milyon Pound harcayan Amerikalı yatırımcı Stan Kroenke de bu tarz bir satışa sıcak bakıyor.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla