Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-08-2007, 23:02   #1
barhonda
 
barhonda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş 3 puanla başladı

Beşiktaş 3 puanla başladı

Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında deplasmanda Moldova'nın FC Sheriff takımını 3-0 yenerek, 3. ön elemede İsviçre'nin FC Zürih takımının rakibi olan Beşiktaş Konyaspor mücadelesiyle ile lige merhaba dedi. Siyah-beyazlı ekip İnönü'de ağırladığı Konyaspor'u Bobo'nun 38. dakikada kaydettiği gol ile 1-0 mağlup etti ve sezona 3 puanla başladı.
Dört değişiklik...
Beşiktaş, Konyaspor ile oynanan Turkcell Süper Lig ilk hafta maçına, geçen Çarşamba günü yapılan Sheriff Tiraspol karşılaşmasının kadrosundan 4 değişiklikle çıktı. Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında ilk 11'de sahaya çıkan İbrahim Kaş, Cisse ve Delgado, Konyaspor karşısında yedek soyunurken, kırmızı kart cezalısı İbrahim Üzülmez de kadroda yer almadı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, bu futbolcuların yerine Gökhan Zan, İbrahim Akın, Nobre ve Ricardinho'yu ilk 11'de oynattı.
Pas hataları
Beşiktaş ilk yarıda oldukça pas hatası yaparken, 38. dakikada Serdar Kurtuluş'un sağ kanattan ortasında Bobo kafa ile kaleci Özden'i avladı ve gollerine devam etti. Brezilyalı yıldız Sheriff maçında da iki gol atarak takımını sırtlamıştı. Maçta ilk yarı Beşiktaş'ın 1-0 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile biterken ilk yarıda top yüzdesinde Konyaspor öndeydi, maçın kontrolünü elinde bulunduran takımdı.
Bobo yarım bıraktı
Maçın ikinci yarısında 1-0 önde olmanın avantajıyla oynayan Beşiktaş zaman zaman organize ataklar ile Konyaspor kalesine yüklense de aradığı ikinci golü bulamadı.Beşiktaş'ta 58. dakikada ise taraftarları şok eden bir sakatlık yaşandı. Bobo sakatlanarak oyuna devam edemezken, sol dizine darbe alan yıldızın yerine oyuna Delgado dahil oldu. Arjantinli futbolcu oyuna sonradan dahil oldu fakat etkili futbolu ile beğeni topladı.
Maçın son çeyreğinde ise Beşiktaş kalesine yüklenen Konyaspor kaleci Hakan Arıkan'ı geçemedi. Hakan çok net iki pozisyonda takımına rahat bir nefes aldırdı. Maçın son anlarında Beşiktaş 1-0'ın da stresini üzerinde hissederken 90 dakika sonunda taraftarının desteği ile 3 puana uzanan takım oldu sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.


11.08.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : Sporx.com
__________________
No Game
barhonda Ofline   Alıntı ile Cevapla