Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-08-2007, 14:32   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon4 KENAN ÖNER 3 HAFTA SÜRE İSTEDİ!

Turkcell Süper Lig'de Konyaspor'u 1-0 yenerek lige galibiyetle başlayan Beşiktaş'ta sezona iyi başlamanın sevinci yaşanıyor.

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, Konyaspor karşısında hem göze hoş gelen futbol oynadıklarını, hem de maçı kazandıklarını söyledi.

Öner, yaptığı açıklamada, yeni teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam yönetiminde iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, ''Zaten aldığımız sonuçlar da iyi hazırlık dönemi geçirdiğimizi gösteriyor. 10 gün içinde 4 üst düzey maç yaptık. Buna rağmen Konyaspor karşısında takım istekli ve arzuluydu. Konyaspor da iyi bir ekip oluşturmuş. Dünkü maçı daha farklı kazanabilirdik. Net pozisyonlar kaçırdık'' dedi.

Kenan Öner, başarı için camianın kenetlenmesi gerektiğini vurgulayarak, ''3 hafta sonra Beşiktaş'ı herkes beğeniyle izleyecek. Camianın da el ele verip takımın arkasında olması gerekiyor. Başka şeylerle uğraşmayıp, birlik olup, iyi yolda gitmek istiyoruz'' diye konuştu.

Siyah-beyazlı kulübün yöneticisi, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön elemede yapacakları FC Zürih maçından da ümitli olduklarını vurgulayarak, ''Orada da başarılı olacağız. Beşiktaş iyi yolda, herkes bunu kabullensin. İnşallah mücadele verdiğimiz bütün kulvarlarda başarılı olacağız'' dedi.

''SAĞLAM İSTERSE TRANSFER YAPARIZ''

Genel sekreter Öner, teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam'ın istemesi halinde transfer yapabileceklerini söyledi.

Öner, Sağlam'ın da özellikle forvet oyuncusu konusunda zaman zaman görüş belirttiğini hatırlatarak, şöyle konuştu:

''Ama çok acil durumumuz yok. Tabii ki Şampiyonlar Ligi, Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası gibi önemli kulvarlarda mücadele veriyoruz. Bu kulvarlarda hedefe koşan bir takımın kadrosunun zengin olması önemli. Kadronun zenginliğini görüyoruz. Dünkü maçta kulübede oturan futbolcularımızın kalitesi ortada. Yedeklerimiz de çok kaliteli oyunculardan kurulu. Ama Ertuğrul Sağlam, kafasındaki oyun planları doğrultusunda, iç ve dış saha maçları ile Şampiyonlar Ligi gibi önemli mücadeleler için transfer isterse bunu gerçekleştiririz.''

''SİNAN ENGİN KATKI YAPAR''

Beşiktaşlı taraftarların, futbol takımının genel menajeri Sinan Engin'e gösterildiği tepki konusunda görüşlerini açıklayan Kenan Öner, konunun büyütülmemesi gerektiğini ve iyi bir Sinan Engin'in takıma katkıları olacağını dile getirdi.

Sinan Engin'in geçmişte faydalı işler yaptığını ifade eden Öner, ''Duygusal ortamda gelişen tepkiler var. Ertuğrul Sağlam yönetimindeki bu başarılı Beşiktaş'ın etrafında herkes kenetlenmeli. Eksilerle yanlışlıklar değil, artılarla ve iyilerle düşünmelerini istiyorum. Birlik mesajına önem verelim. Tahriklerden uzak duralım'' dedi.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla