Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-08-2007, 19:20   #5
RoMeO
Banned

RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nasıl OLmaz Ya Bu Adamı Anlamak Zor..!
Nobre Süper Top İndiriyor Bobo'ya Alan Açıyor Futbolu Çok Az Bilen Birisi Bile Bunu Anlar Laf Olsun Torba Dolsun Kazım Kanat...

Sorduğun Sorularda Çok Anlamsız Bırak Ertuğrul Hocayı Hepsinin Cevabını Ben Bile Veririm..

1-Başarılı takım bozulmaz ilkesini bir kenara bırakıp neden 4-2-3-1 sistemini 4-1-3-2'ye çevirdin?

Başarılı Takım Bozulmaz Diye Bi Kaide Yoktur Daha Başarılı Olmak İçin Bozulabilir Hem Eksikler Oldugu İçin 4-1-3-2 Oynanıyordu Ertuğrul Defalarca Söylemedi Mi 4-4-2 Oynayacagız Diye Kazım Efendi..

2-Çift ön liberodan, neden tek ön liberoya döndün?

Nobre'nin Yoklugunda Tek Forvet Oynadığımız İçin Koray ve Cisse Defansif Oynuyorlardı Delgado Tello S.Özkan Ofansif Oynayarak Bobo'nun Yükünü Hafifletmeye Çalışıyorlardı Onun İçin Cift Libero Oynadık Kazım Efendi..

3-Delgado İbrahim Akın değişikliğini neden yaptın?

Vasatın Üstüne Çıkamadı İbrahim Akın O Yüzden Olsa Gerek Kötü Oynayan Oyuncu Oyundan Alınır Dimi Kazım Efendi..

4-Nobre'yi oynatma uğruna risk alıp neden çift santrfora döndün?

Hic Bi Zaman Ertuğrul Hoca Tek Forvet Oynatacagım Demediki Nobre Sakat Oldugu İçin Zorunlu olarak ilk Maçlarda Tek Forvet Oynandı..

5-İbrahim Üzülmez yok diye neden Tello'yu savunmanın soluna
çektin?

Bu Soruya Sadece Gülüp Geçmek İstedim Ama Dayanamadım..
Tello Sporting'de 3 Yıldır Sol Bek Oynamış ve Savunma Yapmayıda Yeterince Öğrenmiş Yani Tello'dan O Bölgedede Verim Alabilirsin Ki Maçtada Defansif Anlamda Hatasızdı..
İbrahım Akını Sol Bek'e Koyup Tello'yu Sol Açık Oynatacak Değildi Kazım Efendi..

herşeyede Eleştiri olmaz kardeşim Duayenim Diye Gecinmekte değil mesele doğru giden şeyleri bile eleştiriyorsun hayret bişey..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla