Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-08-2007, 20:08   #2
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
TARAFTAR AVNİ AKER'DE MAÇA GİRDİ!

TARAFTAR AVNİ AKER'DE MAÇA GİRDİ!

Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında Trabzon Avni Aker'de Trabzonspor ile Sivasspor arasında oynanan maçın son dakikasında ortalık bir anda karıştı. Taraftar saha içine girerken, hakem Bülent Demirlek ve yardımcıları soyunma odasına gitti. Şu anda Avni Aker'de durdurulamayan olaylar var!

0-0 ve oldukça çekişmeli devam eden maçın 85. dakikasında Ersen Martin ile Trabzonspor 1-0'ı yakaladı.

Bu dakikadan sonra ataklarını arttıran ve gol arayan Sivasspor'da Balili'ye sert giren Ayman Mohamed Abdelaziz'e sarı kart çıktı. Gerginlikte olaylara karışan Musa da sarı kart görürken, iki takım futbolcuları arasında tartışmalar başladı ancak kısa sürede bu olay büyümeden engellendi. Fakat 90. dakika oynanırken ve Sivasspor 90. dakikada korner kullanıcakken sahaya giren taraftarlar bir anda Avni Aker'in çimlerini doldurdu. Turunculu bir taraftar Mehmet Yıldız'a vurarken kameralar tarafınan yakalandı ve dakikadan sonra olaylar önlenemez bir hal aldı.

Taraftar ile bir çok futbolcu arasında kavga çıkarken, hakem Bülent Demirlek ve yadımcıları soyunma odasına gitti. Kısa süre sonra Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz da takımı soyunma odasına aldı.

Soyunma odasında yer alan Trabsonspor şu anda sahaya dönüyor!

Nuri Albayrak şu anda soyunma odasında yer alıyor. Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz tribünlerde yer ala Sivasspor PAF Takımı'nın güvenli bir yere alınmasını istedi ve Sivasspor PAF Takımı güvenli bir alana alındı.

Mecnun Odyakmaz: "Seyircinin tahrik olmaması lazım sahada birçok şey olabilir. Darp edilen futbolcular var. Trabzonspor bizim sevdiğimiz en dost olduğumuz takımlardan biri. Kanunlar ne diyorsa o olsun. İki dakika daha beklemiş olsalardı galibiyet sevinci yaşayacaklardı."

Şu anda Hakem Odası'nın önünde polisler nöbet tutuyor ve Trabzonspor da soyunma odasına geri döndü. Mecnun Odyakmaz da yeniden soyunma odasına gitti.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla