Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-08-2007, 20:31   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Dortmund felaket başladı!

Dortmund felaket başladı!

Bundesliga'nın ilk haftasında evinde Duisburg'u konuk eden Borussia Dortmund hiç beklemediği bir sonuçla ilk haftayı kapattı. Günün diğer maçında da Karlsruhe deplasmanda Nurnberg'i iki golle geçti. Böylece Pazar günü oynanan iki maçta da ligin yeni takımları galip geldi.

Dortmund beklemediği bir mağlubiyetle başladı!

78 bin taraftarı önünde Bundesliga'a yeni geri dönen Duisburg'u konuk eden Borussia Dortmund, bu maçtaki tek golünü 86. dakikada Florian Kringe ile buldu. Bundesliga'nın köklü ekibi 8. ve 64. dakikada Manasseh Ishiaku'yu durduramazken 62. dakikada penaltıdan golü bulan Mihai Tararache maçın skorunu 3-1 ile Duisburg lehine belirledi.

Karlsruhe kupa şampiyonunu kızdırdı!

Bundesliga'da ilk haftayı tamamlayan maç Almanya Kupası şampiyonu Nurnberg ile ligin yeni takımlarından Karlsruhe arasında oynanadı ve bu maçta da konuk ekip gülen taraf oldu.

Nurnberg'in gol bulamadığı maçta Karlsruhe 3 puanı Macar golcü Tamas Hajnal'ın 44 ve 74. dakikalarda kaydettiği gollerle aldı.

Nurnberg geçen sezon Bundesliga'da evinde oynadığı maçlarda sadece 2 mağlubiyet almış ve Bundesliga'da altıncı olurken Almanya Kupası finalinde de Stuttgart'ı yenmişti.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla