Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-08-2007, 02:18   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bobo 'Krallıkta Gözüm Yok'

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Krallıkta gözüm yok
Sheriff ve Konya maçlarının kahramanı Bobo çok iddialı: 2011'e kadar sözleşmemi uzattım. En doğru kararı verdim. Gollerimin devamı gelecek.


KUPALAR İSTİYORUM
GEÇEN yılın sonuna doğru müthiş bir çıkış yakalayan, bu sezona da bomba gibi giren Bobo "Krallıkta gözüm yok, tek düşüncem şampiyonluk" dedi. Yıllık aldığı paraya zam yapılan, sözleşmesi 2011'e kadar uzatılan Brezilyalı golcü "En iyi kararı verdim. Beşiktaş'ta en güzel günlerimi yaşıyorum. Beşiktaş'ın başarısından başka Click the image to open in full size.bir şey düşünmüyorum" diye konuştu.

NOBRE İYİ PARTNER
ERTUĞRUL Sağlam'ın ofansif düşünmesi nedeniyle bu sezon çok gol atacağını belirten Bobo, "Sheriff ve Konya maçlarında attığım goller tesadüf değil. Gollerimin devamı gelecek. Futboluyla zevk veren bir takım olduk. Daha da iyi olacağız. Yönetim forvet arıyor, bu onların sorunu. Alsınlar veya almasınlar, ben elimden gelenin en iyisini yapacağım. Nobre ile çok iyi anlaşıyorum" dedi.
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla