Amigolar Sinan Engin'le bir araya gelıyor | | Amigolar Sinan Engin'le bir araya geliyor
Beşiktaş-Konyaspor maçında açılan pankartlar nedeniyle Çarşı grubu tarafından protesto edilen Sinan Engin istifa noktanısa gelmişti. Beşiktaş'ın önge gelen amigoları araya giren hatırlı kişilerin de etkisiyle bugün Sinan Engin'le bir araya gelecekler
Beşiktaş-Konyaspor maçında açılan pankartlar nedeniyle yaşanan sinan Engin krizi tatlıya bağlanıyor. Çarşı grubu tarafından protesto edilen Sinan Engin istifa noktasına gelmesinin ardından bugün ilginç gelişmeler yaşandı. Çarşı Grubu'nun önde gelen amigoları hatırlı kişilerin de etkisiyle bugün Sinan Engin'den özür dileyecek. Amigoların, Sinan Engin'le telefonda konuştukları bazı taraftarların hata yaptığını ve konunun yanlış aksedildiğini vurguladıları belirtildi. Çarşı Grubu'nun önde gelenleri Engin'e destek sözü vererek bundan böyle birlik içinde olacaklarını belirttiler. Sinan Engin ise Çarşı grubunun saygın yeri olduğunu belirterek bundan böyle uyum içinde çalışacaklarını vurguladı. Kimseye kırgın olmadığını belirten Engin, "Çarşı'nın önde gelen kişilerinin bana karşı olmadığını biliyorum. Birkaç kişinin yaptığı hareket tüm Beşiktaş tribününe mal edilemez. Ben Beşiktaş tribünlerinden gelen bir kişiyim. Görevi de Beşiktaş'ı şampiyon yapmak için kabul ettim. Yapacağım da... Bugünden itibaren kenetlenmeliyiz. Bana yapılan saygısızlığı artık unuttum. Her şey Beşiktaş'ın şampiyonluğu için " dedi.
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. |