Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-08-2007, 15:32   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Rıza Çalımbay: Favorim Beşiktaş

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Rıza Çalımbay, genç teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın siyah-beyazlı ekipte başarılı olacağına inandığını belirterek, “Ben şampiyonlukta favori olarak Beşiktaş'ı görüyorum” dedi.

Memleketi Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çalımbay, geçen sezon çalıştırdığı Çaykur Rizespor'dan bazı nedenlerden dolayı ayrılmak zorunda kaldığını söyledi.

Şu anda hiçbir takımı çalıştırmadığını belirten Çalımbay, “Şu an Kore'den teklif var. Onu değerlendirmeye çalışıyorum. Ama o da kesin değil. Şu an dinlenmedeyiz” diye konuştu.

Uzun yıllar formasını giydiği ve bir dönem teknik direktörlüğünü yaptığı Beşiktaş hakkındaki soruları da yanıtlayan Çalımbay, siyah-beyazlı ekibin bu sezon iyi bir kadro kurduğunu ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde başarılı olacağına inandığını belirterek, “Çok iyi bir kadro yaptılar. Hemen hemen yok yok gibi. Her yerin en az bir-iki tane alternatifi var. O yüzden tek şey Ertuğrul'a gereken desteği vermek. Gereken destek verilirse Ertuğrul hoca başarılı olacaktır” dedi.

Beşiktaş'ın şampiyonlukta iddialı olduğunu anlatan Çalımbay, “Ben şampiyonlukta favori olarak Beşiktaş'ı görüyorum. Gerçekten çok iyi bir kadroya sahipler” diye konuştu.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla