Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-08-2007, 22:03   #1
seros
 
seros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sinan Engin ve Çarşı barıştı

Beşiktaş'ta Konyaspor karşılaşmasında genel menajer Sinan Engin aleyhine açılan pankartlar sonrasında yaşanan kriz, tarafların bir araya gelmesiyle sona erdi.


Click the image to open in full size.


Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, Çarşı taraftar grubu lideri Alen Markaryan ve bir grup taraftarla BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir araya gelirken, aralarındaki buzlar eridi.
Tribün lideri Markaryan, yaptığı açıklamada Beşiktaş'ın iyiliği için burada olduklarını belirterek, ''Konyaspor maçında pankart açanlar bizim arkadaşlarımızdı. Sezon başı olduğu için bir iletişimsizlik yaşandı. Biz maç sabahı yaptığımız toplantıda, sadece Ertuğrul Sağlam lehine tezahürat yapılacağını söylemiştik. Ancak bu arkadaşlarımızın sanırım toplantıdan haberleri yoktu. Pankartları görünce biz de şok olduk. Ancak olay hallolmuştur. Sadece iletişimsizlikten kaynaklanmıştır'' dedi.
Hep beraber el ele hedefe doğru gideceklerini kaydeden Markaryan, Sinan Engin ile hiç bir sorunlarının olmadığını ve Beşiktaş için yan yana, beraber olduklarını ifade ederek, ''Camianın bölünmesini bekleyenler, daha çok bekler'' ifadesini kullandı. Markaryan, bu olayın artık hallolduğunu, amaçlarının Beşiktaş'ı şampiyon yapmak olduğunu dile getirerek, ''Herkes erdemli davrandı. Sinan Engin de erdemli davrandı. Aramızda hiç bir sorun yok, birlikteyiz'' diye konuştu.
Genel menajer Engin ise, artık bu olayın kapandığını anlatarak, ''Büyütülecek bir şey yok. Hepimiz birlikte Beşiktaş'ın şampiyonluğu için çaba göstereceğiz'' dedi.
AA
__________________
seros Ofline   Alıntı ile Cevapla