Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-08-2007, 22:14   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bobo da katıldı, Beşiktaş taktik çalıştı!

Bobo da katıldı, Beşiktaş taktik çalıştı!

Beşiktaş, İsviçre'nin FC Zürih takımıyla Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını akşam yaptığı taktik antrenmanla sürdürdü. Bobo'nun da antrenmanda yer alması teknik heyeti sevindirdi.
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde ilk bir saati basına açık olarak yapılan antrenmanda siyah-beyazlı futbolcular, taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdiler.

Konyaspor maçında sakatlanan Bobo'nun iyileşerek, bugün takımla birlikte çalışmalara katılması teknik heyeti sevindirdi. Sakatlıkları süren Rüştü, Koray, Murat Şahin ve Mehmet Yozgatlı antrenmana katılmadı.

Kulüp doktoru Ayhan Optur, Rüştü'nün yarın takımla çalışmalara başlayacağını, Koray'ın ise yarın dinlendirileceğini ve durumuna maç günü karar verileceğini açıkladı.

Çalışma sonrasında teknik direktör Ertuğrul Sağlam, FC Zürih maçı kamp kadrosunu açıkladı. İbrahim Kaş ve Tello'nun sarı kart cezaları nedeniyle yer almadıkları kadroda, şu oyuncular bulunuyor:
''Rüştü, Hakan, Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Baki, İbrahim Üzülmez, Fahri, Aydın, Koray Avcı, Ricardinho, Serdar Kurtuluş, Delgado, İbrahim Akın, Serdar Özkan, Nobre, Burak, Bobo, Cisse, Atilla, Gökhan Zan ve Diatta''

Beşiktaş yarın sabah saat 09.10'da özel uçakla Zürih'e gidecek. Ertuğrul Sağlam, yarın yerel saatle 19.30'da maçın oynanacağı statta basın toplantısı yapacak, siyah-beyazlılar da hazırlıklarını saat 20.15'te yapacakları antrenmanla tamamlayacak.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla