Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-08-2007, 15:12   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon4 Ailton : Beşiktaş benim için hataydı

MSV Duisburg’da oynayan eski Beşiktaş’ın forveti Ailton, Beşiktaş ve Tigana ile ilgili şok açıklamalar yaptı. “Almanya’dan ayrılmak, Türkiye ve Beşiktaş’a gitmek benim için çok büyük hataydı” diyen Ailton Beşiktaş’ın eski hocası Tigana’yı adeta yerden yere vurdu.

Beşiktaş’tan önce Werder Bremen’de oynayan, Beşiktaş’ta bir sezon forma giyen ve siyah beyazlı takımın Türkiye kupasını almasından sonra Beşiktaş’tan ayrılan Ailton “Beşiktaş ve Türkiye benim en büyük hatamdı” dedi..

Son derece sert açıklamalarda bulunan Brezilyalı golcü , Jean Tigana ile ilgili şok sözler sarf etti , siyahi futbolcu “ Tigana’nın hareketleri çok yapmacıktı. Onu her gördüğümde kapıdan kaçmayı sabırsızlıkla bekliyordum” dedi.

Ailton 2006 da kiralandığı Hamburg’da ve daha sonra gittiği Red Star Belgarde kulübünde umutsuzca çalıştığını 2006-2007 sezonunun onun için düş kırıklığı olduğunu ifade ederek,.

Almanya'ya dönüş sürecinde kendi gayretleri ve sıkı çalışmasıyla kendini ispat edeceğini iddia etti ve ekledi ''motivasyonum gayet iyi kendimden emin olarak oyunumu ve mücadele gücümü çok çalışarak en üst seviyeye çıkaracağım''…

Ailton Almanya’da ki kariyeri boyunca 211 maçta 105 gol atma başarısını göstermişti

bjk_bjk Ofline