Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-08-2007, 14:06   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bobo Sen Bizim Herşeyimizsin

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Hızını kesme
Bu sezon 4 resmi maçta 4 gol atan, formuyla göz kamaştıran Bobo bugün de takımın kozu.


Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi 3. ön elemesinde oynayacağı Zürih maçı için İsviçre'ye gitti. 21 kişilik oyuncu kadrosuyla Zürih'e gelen Beşiktaş karşılaşmanın oynanacağı statta son antrenmanını yaparak maç saatini beklemeye başladı. Konyaspor galibiyetiyle moral bulan Kartal'da hedef İstanbul'a avantajlı skorla dönmek. Beşiktaş'ın en büyük kozu ise Bobo. Click the image to open in full size.Brezilyalı golcü bu sezon 4 resmi maçta 4 gol atmayı başardı.

GOL SÖZÜ VERDİ
Bobo'nun, Süper Kupa'da F.Bahçe'ye attığı gol kupayı getirmedi ama, Sheriff'e attığı iki gol turu müjdeledi. Ligin ilk açında Konyaspor'a attığı gol ise 3 puanı getirdi. Ücretine zam yapılan ve morali de çok iyi olan sambacı, "Kendime güveniyorum. Elbette gol atmak en büyük isteğim. Ancak futbol takım oyunu. Takım olarak iyi olursak turu geçeriz" dedi.
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla