Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-08-2007, 14:15   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Zurih'te Türk Korkusu

Zürih’te Türk korkusu
Click the image to open in full size. Milli maçta yaşananları göz önüne alan İsviçreli taraftarlar, bugünkü karşılaşmaya fazla ilgi göstermiyor. Gurbetçilerimiz ise biletleri çoktan tüketti.
15.08.2007


2 bin 700 Türk
Gurbetçilerimiz Zürih karşılaşması için geri sayıma geçip kendilerine ayrılan 2 bin 700 bileti kısa sürede tüketirken, ev sahibi ekibin taraftarları maça aynı gözle bakmıyor. Daha önce Türkiye ile İsviçre milli takımları arasında oynanan karşılaşmalarda çıkan istenmeyen olayları göz önünde bulunduran İsviçreliler’in şu ana kadar biletlere beklenen ilgiyi göstermediği öğrenildi.

Özel önlemler
Karşılaşmada tribünlerin dolmama ihtimalinin yüksek olduğunun altı çizilirken, İsviçre emniyetinin de maç için geniş güvenlik tedbirleri aldığı kaydedildi. Mücadele anında bir taşkınlık yaşanması halinde tribünlerin derhal boşaltılacağı öğrenildi. Bu arada Türk taraftarların biletleri kısa sürede tüketmesi, karaborsa problemini ortaya çıkardı. Biletler 200 Frank’a kadar alıcı buluyor.
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla