Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-08-2007, 16:26   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tello:'Burada Çok Rahatım'

TELLO: ''BURADA ÇOK RAHATIM!''

Beşiktaş'ın Şilili yeni transferi Rodrigo Tello, Beşiktaş'a gelmekten çok mutlu olduğunu vurgulayarak, ''Beşiktaş gerçekten çok üst düzeyde bir kulüp'' dedi. Yedek kalmayı da dert etmeyeceğini belirten Tello ''Elimden gelenin en iyisini yapar ve teknik direktörün kararını beklerim'' diye konuştu.

Click the image to open in full size.

Siyah-beyazlı kulübün çocuklara yönelik aylık resmi yayın organı Yavru Kartal Dergisi'nin ağustos sayısında minik hayranlarının sorularını yanıtlayan Tello, ''Beşiktaş gerçekten çok üst düzeyde bir kulüp. Sadece isim olarak söylemiyorum, tesisiyle ve çalışma ortamıyla da çok üst düzeyde. Özellikle buraya geldiğimde yöneticilerimiz, futbolcu arkadaşlarım ve kulüp çalışanları, beni aralarına çok çabuk çektiler. Bu nedenle de kendimi burada çok rahat hissediyorum'' ifadelerini kullandı.

Tello, Türkiye'ye gelmenin kendisi için kolay bir karar olmadığını, ülkesinden çıktıktan sonra 7 yıl boyunca Portekiz'de yaşadığını ve Sporting Lizbon'da forma giydiğini kaydederek, ''İyice düşünerek Türkiye'ye gelme kararı aldım ve bu kararımın benim için çok iyi olduğuna inanıyorum. Özellikle de İstanbul gibi bir şehre ve Beşiktaş gibi bir kulübe geldiğim için'' dedi.

Yedek kalırsa kendini o kadar kötü hissetmeyeceğini, çünkü takımda çok futbolcunun olduğunu ve hocanın sadece 11 kişiyi sahaya sürebileceğini ifade eden Tello, ellerinden gelenin en iyisini yapıp, ilk 11'e girmek için maksimum seviyede çalışmaları gerektiğini kaydetti.

Özellikle sahanın içinde çok iyi uyum sağladığını anlatan Tello, arkadaşlarının kendisine bana çok yardımcı olduğunu, sahanın dışında da uyum bulunduğunu belirtti. İlk amaçlarının lig şampiyonluğunu almak olduğunu, böyle uyumlu bir takım olarak, bu amaçlarını gerçekleştireceklerine inandığını ifade eden Tello, şöyle devam etti: ''Kamp süresince taraftarlarımızla buluşma şansımız olmadı. İlk karşılaşmamız, sezon öncesinde İnönü Stadı'nda yaptığımız antrenmanla oldu ve tribünlerin hepsi dolu değildi. Benim geldiğim yerde, yani Güney Amerika'da taraftarlar çok sıcakkanlıdır. Ama İnönü Stadı'nın dolu olup, taraftarlarımızın peş peşe şarkılar söyledikleri anlar da inanılmazdı. Bu beni sahada çok motive ediyor. Beşiktaş taraftarı gerçekten muhteşem ve dünyada da örneği olduğuna inanmıyorum.''

Şilili futbolcu, kişisel olarak daha önceki takımında olduğu gibi çok sayıda maçta oynamak istediğini belirterek, ''Takım olarak düşündüğüm zaman da lig şampiyonluğunu ve Türkiye Kupası'nı tekrar almayı, Şampiyonlar Ligi'nde ne kadar yukarıya gidebiliyorsak o kadar yukarıya gitmeyi hedefliyoruz diyebilirim'' dedi.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla