Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-08-2007, 12:07   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 İsviçre basınının maç yorumu

İsviçre basınının yorumu

İsviçre basını, Beşiktaş ile Zürih arasında dün oynanan Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçına geniş yer ayırdı. İsviçre'nin Blick gazetesi, "98. dakikada gelen gol, umutları sürdürdü" başlığıyla manşetten verdiği haberde, "Zürih turu geçmek istiyorsa, ikinci maçta yüreğini ortaya koymalı" ifadesini kullandı. Kendi takımlarının performansının yetersiz olduğu dile getiren gazete, Beşiktaş kalecisi Hakan'a da gösterdiği performanstan dolayı övgüler yağdırdı. Gazetenin alt başlığında yer alan ifadede ise, daha önce Basel'de forma giyen ve bu karşılaşmada gol atan Delgado'yla ilgili, "Zürih Delgado'yu cezalandırdı. Son dakikada gelen golle Mattias'ın sevinci yarım kaldı" yorumu yapıldı.
Öte yandan gazetede, Zürih takımında son dakika golünü atan Alphonse'nin, "Takımımızın oyunu iyi değildi. Son iki yılın İsviçre şampiyonuyuz, ama İstanbullular karşısında fazla varlık gösteremedik. Umudumuz devam ediyor" sözleri yer aldı.
Blick ayrıca, 1-1'lik sonuçla Zürih'in Şampiyonlar Ligi'ne kalma umudunun devam ettiğini şu cümelerle belirtti: "Son dakika golü, Zürih'e Şampiyonlar Ligi'nin yıldızlarını biraz da olsa gösterdi. Dün gece hava bulutluydu, ama Alphonse bulutların az da olsa dağılmasına yardımcı oldu."
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla