Konu: Türk Gecesi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-08-2007, 13:47   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Türk Gecesi

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Türk gecesi
Beşiktaşlıların yanı sıra F.Bahçeli ve G.Saraylı gurbetçiler de stada akın edince 2 bin 700 kişilik kontenjan yeterli olmadı.


Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Zürih'e konuk olan Beşiktaş, İsviçre'de yalnız kalmadı. Gurbetçilerimiz Kara Kartal'ın kritik sınavına büyük ilgi gösterince, Türk taraftarlara ayrılan 2 bin 700 kişilik yer yetmedi. Bu sorunu, mücadeleyi Zürih tribünlerinde izleyerek aşan gurbetçilerimiz, 90 dakika boyunca susmadı.

GRUPLAR HALİNDE
Özellikle Almanya ve Fransa'da yaşayan çok sayıda vatandaşımız maç için İsviçre'ye gitti. Gurbetçilerimiz karşılaşma öncesi gruplar halinde stat çevresinde tezahüratlarda bulundu. Beşiktaş'ı destekleyenler arasında G.Saray ve Fenerbahçe forması giyenlerin de olması dikkat çekti. Ellerindeki ay-yıldızlı bayraklarla şov yapan gurbetçilerimizi üzen tek şey Kartal'ın uzatmada yediği gol oldu.
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla