Konu: Yine Yedek
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-08-2007, 13:58   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yine Yedek

Yine yedek
Click the image to open in full size. Fenerbahçe'de genç kaleciler Serdar Kulbilge ve Volkan'dan çok çeken Rüştü Reçber, Beşiktaş'ta da Hakan Arıkan'ın arkasında bekliyor.
16.08.2007


Ne umdu, ne buldu!
2002 Dünya Kupası’ndaki performansı sonrasında dünya devi Barcelona’da da forma giyen Rüştü, futboldaki son demlerini buruk yaşıyor... Geçtiğimiz yıl yaşadığı sakatlık sonrasında Fenerbahçe’de kaleyi önce Volkan’a, ardından da Serdar Kulbilge’ye kaptıran Rüştü Reçber, şimdi ise Beşiktaş’ta Hakan Arıkan’ın ardında yedek bekliyor. Yıllarca hizmet ettiği Sarı-Lacivertli kulüple geçen sene sorunlar yaşayan tecrübeli file bekçisi, forma umuduyla geldiği Kara Kartal’da da yedek kulübesinde oturuyor.

Hakan geçit vermiyor
Rüştü’nün Beşiktaş’ta yedek kulübesinde kalmasının en büyük nedeni ise genç kaleci Hakan Arıkan’ın başarılı performansı... Sheriff ile oynanan rövanş maçında kaleyi devralan ve sonrasında Süper Kupa’da Fenerbahçe, ligde Konyaspor ve dün akşam da Zürih maçlarında forma giyen Hakan, görünen o ki, kaleyi Rüştü Ağabey’ine vermek istemiyor. Hakan’ın bu başarılı grafiği nedeniyle, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın, Rüştü’ye pazar akşamı oynanacak Kasımpaşa maçında da şans vermesi beklenmiyor.
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla