Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-08-2007, 13:59   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İsviçre'de Eziyet

İsviçre’de eziyet
Click the image to open in full size. Olaylı Türkiye-İsviçre maçı sonrasında, iki ülke takımlarının ilk buluşmasında basın mensuplarımız ve Siyah-Beyazlı taraftarlar büyük sıkıntı yaşadı.
16.08.2007


İlk buluşma gerçekleşti
2006 Dünya Kupası Play-Offlar’ında Ay-Yıldızlı ekibimiz ile İsviçre karşı karşıya gelmiş ve özellikle İstanbul’daki maçın ardından büyük olaylar çıkmıştı. Bu mücadele sonrasında A Milliler UEFA’dan ağır ceza almış ve 3 maçını Almanya’da oynamak zorunda kalmıştı. Olayların sonrasında ilk kez Türkiye ile İsviçre takımları dün karşı karşıya geldi. Ancak olayları bahane eden İsviçreliler maç öncesi ilginç ve bir o kadar da tepki olan uygulamalar yaptılar.

Perişan oldular
Dünkü karşılaşma öncesinde araç ile maçın oynanacağı stadyum çevresine kimsenin yaklaştırılmaması sıkıntı yarattı. Ayrıca mücadeleyi izlemek isteyen biletli gurbetçilerimizn ellerindeki flama ile pankartların içeri sokulmasına izin verilmedi. Mücadeleye ev sahibi takım taraftarlarının ilgi gösterdiği gözlerden kaçmazken, Siyah-Beyazlı futbolseverlere ayrılan 2 bin 700 kişilik yer tamamen doldu. Beşiktaş’ın beraberliği sonrasında gurbetçi vatandaşlarımız üzüntü yaşadı.

Kobi Kuhn’un büyük sevinci
Zürih-Beşiktaş karşılaşmasını izleyenler arasında İsviçre Teknik Direktörü Kobi Kuhn da vardı. A Milli Takımımız ile İsviçre’nin oynadığı karşılaşmalarda rakibin teknik direktörlüğünü yapan Kuhn, her Zürih atağında hop oturdu, hop kalktı. Delgado’nun golünde büyük üzüntü yaşayan Kuhn, Alphonse’nun sayısının ardından büyük sevinç yaşadı. Kuhn maç sonrasında, “Beşiktaş çok iyi bir takım. Son anda atılan gol belki de turu getircek. Umarım Zürih aynı futbolu İstanbul’da da sergiler” dedi.
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla