Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-08-2007, 17:05   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
M.Doğan 'Önce Yurt Dışı Olmazsa Türkiye'

Mustafa Doğan: Önce yurtdışı olmazsa Türkiye



Click the image to open in full size.Beşiktaş'ta kulüp bulması istenilen ve Levante ile görüşmelerini sürdüren Mustafa Doğan, İspanyol kulubünün 1 yıllık sözleşme önermesi üzerine bu transfere sıcak bakmadığını belirtti.


Lig Tv'de yayınlanan 'Futbol Gündemi' isimli programa telefonla katılan Mustafa Doğan merak edilen konulara açıklık getirdi.
"1 YILLIK SÖZLEŞME İSTEMİYORUM"
"Henüz imza atmadım, sözleşme süresiyle ilgil ibr takım pürüzler var. Onlar 1 yıllık teklif etti, ben de 1 yıl için burdan ailemi oraya götürmeyi uygun bulmadım. Önümüzdeki günler ne getirecek göreceğiz. Aynı hatayı Köln'e giderken yapmıştım kısa süre için çocuklarımla beraber gitmiştim. Bu kez aynı hatayı yapmak istemiyorum."
"ÖNCE YURTDIŞI, OLMAZSA TÜRKİYE"
"Yurt içinden de teklifler var, önümüzde de süre var. Ben yurtdışına gitmek istiyorum ama yurt içinden de cazip bir teklif gelirse kabul edebilirim."
"BEŞİKTAŞ'TA OYNAYACAK KAPASİTEYE SAHİBİM"
"Beşiktaş'a kırgın değilim, profesyonel düşünmek lazım. Ben kendimde Beşiktaş'ta oynayacak kapasiteyi görüyorum ama yöneticilerimiz ile hocalarımız böyle bir karar verince bize de ona uymak düşüyor. Benim Beşiktaş ile 1 yıllık sözleşmem daha var, nasıl ki onlar benimle çalışmak istemediğini söyleyebiliyorsa benim de hala 1 yıllık kontratım olduğunu söylemeye hakkım var. Ama profesyonellikte böyle şeyler oluyor."
"FUTBOLDA KIRGINLIK OLMAZ"
"Ben futbolda çok şeyler yaşadım. 2000-01 sezonu Mustafa Denizli Fenerbahçe'yken Johnson'dan kendine kulüp bulması istendi. Johnson bir süre PAF takımla idmana çıktı, ama sonra takıma çağrıldı ve şampiyonlukta en büyük paylardan birine sahip oldu. Johnson bir an kızgınlıkla gitseydi bunlar olmayacaktı. Onun için futbolda bu tip kırgınlıklar olmamalı."
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla