Konu: Av Zamanı!
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-08-2007, 01:01   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Av Zamanı!

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Beşiktaş'tan Koevermans harekatı

Beşiktaş, AZ Alkmaar'ın süper golcüsü Danny Koevermans için harekete geçti. Siyah-beyazlıların, Fenerbahçe'nin de transfer gündemine gelen Koevermans'ın transferini bir hafta içinde bitireceği iddia edildi.


***

Av zamanı

Listenin başında Alkmaar'da forma giyen Koevermans var. Westerlo'da oynayan Patrick Ogunsoto ikinci sırada River Plate'te görev yapan Federico Higuain'in dışında, PSG'li Pancrate ve N.United'lı Ameobi de takip ediliyor.

SAĞLAM GARANTİ VERDİ
Santrafor arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta liste giderek kabarıyor... Şampiyonlar Ligi'ne girmesine neredeyse kesin gözüyle bakılan siyah-beyazlı takımın genç teknik patronu Ertuğrul Sağlam "Şu anda net bir isim yok, araştırmalarımız sürüyor. Genç ve dinamik bir golcüyü renklerimize bağlayacağız" ifadesini kullandı.

HOLLANDA'YA ÇIKARMA
Kartal'ın listesinin ilk sırasında, bir dönem F.Bahçe'nin de peşinde olduğu Koevermans bulunuyor. Bu futbolcunun menajeri ve kulübü Alkmaar ile temasa geçen siyah-beyazlı yöneticiler hafta başında Hollanda'ya giderek yetkililer ile masaya oturacaklar. Alkmaar, Koevermans için 7.5 milyon euro bonservis istedi.

BONSERVİSİNDE İNDİRİM
Beşiktaş yönetiminin Click the image to open in full size.ise bu parayı çok astronomik bulduğunu söylemesi üzerine Hollanda ekibi rakamı 5 milyon euro'ya kadar indirdi. İkinci sırada Westerlo'da forma giyen Patrick Ogunsoto bulunuyor. Belçika basınında yer alan haberlere göre 24 yaşında, 1.79 boyundaki Ogunsoto'nun kulübüyle anlaşma sağlandı.

ALTERNATİFLER ARTIYOR
Bu sezon 34 maçta 21 gol atan Ogunsoto'nun bonservis bedeli ise 1.5 milyon euro. River Plate'te forma giyen 23 yaşındaki Federico Higuain için de siyahbeyazlılar 1.6 milyon euro'yu gözden çıkarmış durumda. Bu isimlerin dışında PSG'li Pancrate ile Newcastle' Shola Ameobi de düşünülen diğer alternatifler.
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline