Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-08-2007, 04:10   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Zan'a 5 Milyon Euro!

5 Milyon Euro
Click the image to open in full size. Bordeaux, Gökhan Zan için Beşiktaş'a adeta servet önerdi. Siyah-Beyazlılar, Şampiyonlar Ligi'ne kalamazsa genç savunma oyuncusuyla yollar ayrılacak.
18.08.2007


Bordeaux yılmak bilmiyor
Daha önce Bobo için Beşiktaş’a büyük baskı yapan St.Etienne ile Bordeaux kulüpleri bu kez Gökhan Zan için devrede... Sık sık yaşadığı sakatlıklar nedeniyle eleştirilen milli savunma oyuncusuna Bordeaux kancayı attı. Daha önce Fransızlar’ın 4.5 milyon Euro’luk teklifini Beşiktaş geri çevirmişti. Ancak Bordeaux yılmadı ve son bir kez daha milli futbolcu için Siyah-Beyazlılar’dan görüşme talep etti.

Yönetim sessiz kaldı
Fransız idareciler, Gökhan Zan için Beşiktaş’a tam 5 milyon Euro’luk bir teklif yaptılar. Siyah-Beyazlı yönetim bu konuda sessiz kalıp, yanıt vermedi. Kulüpten sızan haberlere göre, Devler Ligi 3. ön elemesinde Zürih’e elenilmesi halinde hedefler küçülecek ve Gökhan Zan ile yollar ayrılacak. Kara Kartallar Şampiyonlar Ligi’ne katılırsa, alınan teklif ne olursa olsun genç savunmacı takımda tutulacak.

Zan, FANATİK’e konuştu
Transferi hakkında konuşan Gökhan Zan ise, “Büyük hedefleri olan bir Avrupa takımına transfer olmayı isterim. Hedeflerim arasında yurt dışında top koşturmak da var. Ancak bu konuda benim ne düşündüğüm önemli değil. Teklif yapan Bordeaux’un kulübümle oturup, konuşması ve anlaşması gerekir. Önerilerin geldiği doğru ama ben sadece Beşiktaş’ı ve önümüzdeki maçları düşünüyorum” dedi.

Orhan YILDIRIM
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline