Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-08-2007, 14:03   #1
HaNNiBaL_65
Son Barikat
 
HaNNiBaL_65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Emre Barcelona'ya mı transfer olacak?

Click the image to open in full size.


İngiliz News of The World gazetesi Newcaste United'ın transfer etmek istediği Deco için Barcelona'ya Emre'yi önereceğini iddia etti. İşte Deco-Emre teklifinin ayrıntıları...Click the image to open in full size.
Newcastle yönetiminin bu hafta içinde Barcelona'ya giderek muhataplarıyla Deco'nun St.James Park'a getirilmesi için konuşacakları iddia edilidi.

Newcastle'ın yeni sahibi Mike Ashley dünya çapındaki yıldız, Deco'nun takımında olmasını istediğini ifade etti.

Siyah-beyazlıların bu hafta içinde savunma oyuncusu Belletti'nin transferini bitirecekleri ve bu sırada da Deco transferini tamamına erdirecekleri söyleniyor.

Newcastle'a yakın kaynaklar "kulübün yeni sahibi Mike Ashley'in Deco konusunda oldukça ısrarcı olduğunu" ifade ediyor. Teklifin "Emre + 10 milyon avro civarında nakit para" olacağı da iddialar arasında.

Deco'nun epeydir Premier League'de top koşturmak istediğini belirtmesinin transferi kolaylaştırdığı da sızan haberler arasında.

Newcastle teknik direktörü Sam Allardyce bu hafta içinde Reading'in savunma oyuncusu Nicky Shorey'i yaklaşık 7.5 milyon avro arşılığında transfer etmişti.

Şimdi de siyah-beyazlı kulübün sakatlanan kalecisi Shay Given'in yerine Chelsea'nin iki numaralı file bekçisi Carlo Cudicini'ye kancayı taktığı ileri sürülüyor.

Konu hakkında konuşan Allardyce "Tecrübeli bir kalecimiz yok; böylesi bir ismi önümüzdeki günlerde kadromuza katacağız. Sanıyorum yeni kalecimiz kiralık olacak" şeklinde konuştu.
__________________


BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur..

Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında...
HaNNiBaL_65 Ofline