Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-08-2007, 17:32   #1
HaNNiBaL_65
Son Barikat
 
HaNNiBaL_65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İlhan cavcav Sinan Engine çıkıştı.

Click the image to open in full size.


Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Mehmet Çakır-Gökhan Güleç takasını gündeme getiren Beşiktaş Kulübü Genel Menajeri Sinan Engin'e sert tepki gösterdi...Click the image to open in full size.
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Mehmet Çakır ile Gökhan Güleç'in takas edileceği şeklinde basında çıkan haberleri yalanladı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan İlhan Cavcav, bu tip haberlerin maksatlı çıkarıldığını belirterek, konuyla ilgili gazetelerde açıklamaları çıkan Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin'e sert tepki gösterdi.

Beşiktaş'tan kesinlikle Gökhan Güleç ilgili bir talepte bulunmadıklarını söyleyen Cavcav, "Bizim elimizde Gökhan Güleç gibi yığınla futbolcu var. Takas haberleri gerçeği yansıtmıyor" dedi.

İlhan Cavcav, golcü futbolcuları Mehmet Çakır'ın kafasının karıştırılmaya çalışıldığını belirterek, lig maçları öncesinde çıkartılan bu haberlerin maksatlı olduğunu söyledi.

Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin'in basında yer alan 'Takası 2-3 gün içinde bitireceğiz' şeklindeki açıklamalarına da sert tepki gösteren Cavcav, "Sinan Engin ne yapmaya çalışıyor, anlamış değilim. Biz kesinlikle Gökhan Güleç'i istemedik ve Mehmet Çakır'ı takasla vermeyiz. Bu tür beyanatlar maksatlı olarak veriliyor. Sinan Engin, Mehmet Çakır'ı parası varsa gelsin, alsın. 5 milyon euro veren herkese Mehmet Çakır'ı veririz" diye konuştu.
Kaynak:İnternetspor
__________________


BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur..

Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında...
HaNNiBaL_65 Ofline