Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-08-2007, 23:21   #1
HaNNiBaL_65
Son Barikat
 
HaNNiBaL_65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş Boboyu aradı.

Click the image to open in full size.


Lige Konya galibiyetiyle başlayan Beşiktaş, zorlandığı K.Paşa maçını İ. Toraman ve Ricardinho'nun golleriyle 2-1 kazanarak, ligde puanını 6'ya yükseltti. Click the image to open in full size.
Turkcell Süper Lig'e 1-0'lık Konyaspor galibiyetiyle başlayan Beşiktaş, oldukça zorlandığı Kasımpaşa maçını İbrahim Toraman ve Ricardinho'nun golleriyle 2-1 kazanarak, ligde puanını 6'ya yükseltti.

Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 yenik kapayan Beşiktaş, 2. yarıda baskılı bir oyun ortaya koyarken, önce savunma oyuncusu İbrahim Toraman, ardından da Brezilyalı orta saha oyuncusu ile sonuca gitti ve haftayı 3 puanla kapadı.
Bu arada ligin ilk haftasında deplasmanda Gaziantepspor'a 2-0 yenilen Kasımpaşa, 2. haftada da Beşiktaş'a yenilerek puansız kaldı.

BOBO'NUN YOKLUĞU ARANDI
Beşiktaş, takımın gol yükünü çeken Bobo'nun yokluğunu Kasımpaşa maçında bir hayli hissetti.

Bobo'nun yerine Nobre ile birlikte forvette oynayan Burak, ilk 45 dakikada etkisiz bir futbol ortaya koyarken, zaman zaman da taraftarların tepkisini çekti. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Burak'ı ilk yarının ardından oyundan alırken, yerine aldığı Batuhan da etkili olamadı. Siyah-beyazlıların golleri savunma oyuncusu İbrahim Toraman ile orta saha oyuncusu Ricardinho'dan geldi.

TORAMAN'IN 2. GOLÜ
Karşılaşmada Beşiktaş'ın tek golünü atan İbrahim Toraman, bu sezonki 2. golüne imza attı.

İbrahim Toraman, daha önce Moldova'nın Sheriff Tiraspol takımıyla BJK İnönü Stadı'nda yapılan ve 1-0 siyah-beyazlı takımın üstünlüğüyle sona eren Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında gol atmıştı.
Ricardinho da geçen sezonun 27. haftasında Çaykur Rizespor'a attığı penaltı golünden sonra ilk kez ligde gol kaydetti.
__________________


BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur..

Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında...
HaNNiBaL_65 Ofline   Alıntı ile Cevapla