Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-08-2007, 02:26   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal 'Paşa'lar Gibi Uçtu

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Kartal 'Paşa'lar gibi uçtu

Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kasımpaşa'yı yendi. 40. dakikada Jens'in golü ile geriye düşen Kara Kartal, ikinci yarıda fırtına gibi esti. 63'te İbrahim Toraman skoru eşitledi. 85'te sahneye çıkan Kartal'ın 'Rico Paşa'sı Ricardinho, şık bir golle Beşiktaş'ı galibiyete taşıdı.


***

Kartal affetmiyor

Zürih yorgunu siyah-beyazlılar, Olimpiyat Stadı'nda Süper Lig'in yeni temsilcisini Toraman ve Ricardinho ile devirdi.

Yeni sezona İnönü'de Konyaspor galibiyeti ile başlayan Beşiktaş, dün de Olimpiyat Stadı'nda Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ederek, ilk iki haftayı kayıpsız geçti. Takımın en golcü ismi olan Bobo'nun sakatlığı ve kaptan İbrahim Üzülmez'in cezası nedeniyle forma giymediği maçta, ev sahibi Kasımpaşa 40'ıncı dakikada Jens Click the image to open in full size.Askov'un attığı kafa golüyle öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

İKİNCİ YARI AÇILDILAR
Siyah-beyazlılar ikinci yarıda hızlı başladı. Oyunu tamamen rakip sahaya yıkan Beşiktaş'ta, savunmanın etkili ismi İbrahim Toraman, Tello'nun ortasında attığı golle skora dengeyi getiren isim oldu. Kara Kartal, sahadan galibiyetle ayrılmak için atak üstüne atak yapmaya başladı. Serdar Kurtuluş'un sağdan yaptığı ortada, topa gelişine vuran Brezilyalı Ricardinho, skoru 2-1'e taşıdı ve Beşiktaş'a üç puanı getirdi.
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla