Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-08-2007, 11:41   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
ManU'da Anelka sesleri

ManU'da Anelka sesleri

İngiltere Premier Ligi'nde geride kalan üç hafta sonunda galibiyet yüzü göremeyen ve aldığı iki beraberlikle ligde 16. sırada yer alan Manchester United, takımın gol sorununu çözmek için harekete geçti.
1992 yılından beri Premier Lig'de en kötü sezon başlangıcını yaparak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Manchester United, bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Fransız yıldız Nicolas Anelka'yı transfer etmek istiyor. İngiltere'de yayın yapan The People Gazetesi'nde yer alan iddiada, Anelka'nın takımı Bolton Wanderers'ın da takımda mutsuz olan Anelka'nın satışına sıcak baktığı ifade edildi. Gazete, Manchester teknik direktörü Alex Ferguson'un Manchesterlı kulüp yöneticileriyle görüştüğünü ve ay sonuna kadar bu transferi bitirmelerini istediğini de belirtti.
Wayne Rooney'nin iki ay sahalardan uzak kalacak olması ve diğer forvet elemanlarının da henüz yeterli düzeyde olmamaları Alex Ferguson'u endişelendiriyor. Üç maçta rakip filelere sadece 1 gol atabilen Manchester'da Anelka'nın 12 milyon poundluk bonservis bedeli transferin önündeki en büyük engel olarak görülüyor.

20.08.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline