Alıntı:
JetLi´isimli üyeden Alıntı
İbrahim Akını 3 yıldır bekleyenler
Neden 1 yıl buragı bekleyemiyor
Geçen yılı saymıyorum bile yanlış yerde formsuzken oynaması vs vs
Süper lig tecrübesi bile yoktu burağın o kadar yükü kaldıramazdı birde yanlış mevkide..
Kontra-Atak Oynadıgımız Maclarda Burak Gibi Hızlı Bi Adam Daima İş Yapar..
Boş Alan Kalacak Maclarda Burak Çok etkili Olacak.. |
efe problem bekleyememk değiş prolblem şu
"ibrahim akının attığı o şutu bırakn paf veya 2. ligi yıldız veya a gençden b gençten adam getirin atmaz adam kendini nasıl yok etti öyle ya bir adam böylemi yok olur ama burak konusunda kararsızım gecen sene adam golleri atarken herkes havalara ucuyordu elle falan attıgında inş düzelir aslında ikisininde altyapısı var ama para ve istanbul hayatlarını bozdu tuncay gibi tesislerde kalacaklardı mücadele edeceklerdi BEN OLDUM değil OLACAĞIM diyeceklerdi inş düzelirler ama ibrahim akından umudumu baya kaybettim sol ayağı muhteşem ama adam kendini yok ediyor göz göre göre sağ ayaklı tuncay oynayacaına solak akınımız oynasın ama nerde 2 side kendine yazık ediyor her maç rezilleri oynuyorlar burakda ibrahim akında bu son şansları ve bu şansları tepiyorlar en yakın zamanda biletleri kesilir üzgünüm ama yapacak bieşy yok hakediyoylra o kadar şansı tepiyorlar burak sağda oynayamam dedi gecen sene forvet oynadı son maçlara doğru sakarya maçında falan rezilelri oynadı ibrahim akın aynı keza 2 maç oynayıp 5 maç yatıyorlar tuncay gibi tesislerde kalsalar mücadele etseler para görünce şımarmasalar sağ ayaklı tuncay değil sol ayaklı ibrahim akın olur milli takımın sol kanadında zaten lig arasında sezon bitiminde veya maç sonları 1 günlük izinler var 365 gün tesislerde kal mı diyoruz be kardeşim hem sen kzan hem biz hem TÜRK futbolu nie tuncayı sağda ibrahim akını solda oynatıp kanatları hızlandırmak varken gecen sene hala ergünleri falan oynattık milli takımda ? senin ekmeğin futboldan ne işin var at yarışında falan zevkine oynayabilirsin ama futbolnunun önüne nie geçiriyorsun be arkadaş bak işte okan koç bitti gitti bir zamanları muhteşem sağ kanadı eğer maalesef bu senede kendilerini toparlayamazlarda ikiside gitsin parayı görünce şımaran kişilerin BEŞİKTAŞIMIZDA İŞLERİ YOK ya adam gibi çalışsıp hem kendilerine hemde bize hemde ülkeye fayadaları dokunsun yada gitsinler bir anadolu takımına akılları başlarına gelsin " yani ben oldum demek problem şımarmak kendilerine ve bize eziyet etmek