Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-08-2007, 15:00   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"AMELİYAT BAŞARILI AMA HASTA ÖLDÜ!"

Şansal Büyüka ile Erman Toroğlu, Maraton'da haftanın maçlarını ve olaylarını yorumladı.



KASIMPAŞA - BEŞİKTAŞ


“TELLO’NUN ORTALARI GICIK!”

ŞANSAL BÜYÜKA: Serdar kendine güvenli oynuyor değil mi hocam?..

ERMAN TOROĞLU: Yalnız bunları gençler yapıyor da çok daha tecrübeliler yapamıyor hocam.. Serdar nefis ortalar yapıyor.. Kapanan takımları bir tek kenardan yıkabilirsin.. Ver-kaçla, şutla geçersin..

ŞANSAL BÜYÜKA: Beşiktaş’ın yediği golde adam paylaşımı olmayınca golü yiyorsun hocam..

ERMAN TOROĞLU: Ceza sahasında 7 Beşiktaşlı var 3 Kasımpaşalı.. Cisse iki kişinin arasında kalıyor.. Defansın en zayıf olduğu an yan top.. Çünkü önden gelen, yandan gelen, arkadan gelen rakibini kaçırabilirsin…

ŞANSAL BÜYÜKA: Tello topları çok iyi kullanıyor..

ERMAN TOROĞLU: Bu toplar o kadar gıcıktır ki defans için.. Tello bunu çok iyi yapıyor.. Beşiktaş’ın yaptığı iyi bir transfer.. Daha da iyi olması lazım..



“SERDARLAR SAĞ KANADI PARSELLEDİ”

ŞANSAL BÜYÜKA: Kasımpaşa, Beşiktaş’a yakın oynadı..

ERMAN TOROĞLU: Kasımpaşa o kadar kalabalık oynadı ki savunmasında, yer bırakmadılar Beşiktaş’a.. Son golde Serdar çok iyiydi.. Serdarlar sağ kanadı parselledi.. İkisi de çok iyi oldular.. Ertuğrul onlara sahip çıkınca onlara da şevk geldi.. Moral oldu..

ŞANSAL BÜYÜKA: Aydın’ı sol kanatta oynattı..

ERMAN TOROĞLU: Hocam genç adama heyecan verirsen, o önündeki tecrübeli adamı da iter.. Ertuğrul çok iyi yapıyor.. Adamlarını iyi kullanıyor.. Sakatlananı olur, kart cezalısı olur ki Şampiyonlar Ligi olursa bunlar lazım…

ŞANSAL BÜYÜKA: Kasımpaşa çok kapalı oynuyor..

ERMAN TOROĞLU: Kasımpaşa lige çıkarken de böyle oynadı hocam.. Şimdi de böyle oynuyor.. Gücü bu kadar..

Bu arada maçların biraz daha erkene alınması daha iyi olmaz mı?.. Bu yani futbolseverler için kötü oluyor.. Yazık günah.. Çocuklar var, insanlar okula falan gidiyor.. Bizim için fark etmez, biz sahura kadar oturuyoruz..



MAÇIN YILDIZI:

TELLO

“TELLO’NUN SOL AYAĞI MÜTHİŞ”

ŞANSAL BÜYÜKA: Hocam Tello’yu maçın yıldızı seçtik.. Serdar’lara bir haksızlık oldu mu?..


ERMAN TOROĞLU: Bence normal.. Tello olmasa Serdar Özkan olurdu.. Etkinliğini 90 dakikaya yayıyor ve sol ayağını muhteşem kullanıyor..



ŞANSAL BÜYÜKA: Serdar Özkan “Bana genç demeyin” diyor.

ERMAN TOROĞLU: Serdar tecrübeliyim diyor, yeteneği Allah vergisi değil diyor, çok çalışmış.. Kesik ortalar yapıyor ve hepsi yerini buluyor.. Tello’nun yaptığı ortalar da öyle..



“BOBO SAKATLANIRSA BEŞİKTAŞ’IN İŞİ ZOR”

ŞANSAL BÜYÜKA: Kasımpaşa’nın stoperini çok beğendim..

ERMAN TOROĞLU: Çok iyi oynadı.. Bence genelde de o tempoda oynayabilecek bir oyuncu.. Beşiktaş’ta Bobo sakatlanmayacak.. Beşiktaş’ın işi Bobo sakatlanırsa zor..


ŞANSAL BÜYÜKA: Hocam yine savunmaların o meşhur zaafı var Beşiktaş’ın yediği ilk golde..

ERMAN TOROĞLU: Hocam dikkat et, Beşiktaşlı oyuncuların yüzü tamamen topa dönmüş.. Hocam ceza alanı içinde bir tane oyuncuyu yakalayacaksın yapışacaksın.. Beşiktaş’ta golleri yan ortalardan attı..


ŞANSAL BÜYÜKA: Toraman’ın golünde müthiş bir kurnazlığı var hocam..

ERMAN TOROĞLU: Kasımpaşalı bir oyuncu tutsaydı İbrahim’i kol kola gitselerdi.. Orta yapılmış, önde iki tane Kasımpaşalı bomboş bekliyor.. Ne bekliyorlar?.. Taksim otobüsü galiba!.. Böyle defans olursa kaybolursun abi.. İki adam ne yapıyor orada?.. Oynadıkları yer Turkcell Süper Ligi..


ŞANSAL BÜYÜKA: Ricardinho’nun da golü var..

ERMAN TOROĞLU: Bak Serdar indi çizgiye, defans açıldı kapak çiceği gibi.. Çizgiye indiğin anda bütün avantaj sende.. Ricardinho zaten bomboş.. Fotoğraf çektirdi!..


ŞANSAL BÜYÜKA: Pas çok önemli hocam..

ERMAN TOROĞLU: Ama Serdar daha adamını geçer geçmez sağa sola bakıyor.. Adamını arıyor ceza sahasında..



TARTIŞMALI POZİSYONLAR

ŞANSAL BÜYÜKA: Hocam İbrahim Toraman ile Kahne arasındaki bir pozisyon var..

ERMAN TOROĞLU: Hocam, Beyazlı oyuncu bu pozisyonda topu attı gidiyor.. Faul varsa eğer bu oyuncuya yetişme şansı var mı arkadan gelen oyuncuların?.. Bence gelemezler.. Hocam çok net faul ve kırmızı kart.. Bu bariz gol şansı.. İkinci yarı ve maç 1-1.. İbrahim Toraman’a kırmızı kart.. Maçın neticesine etki eder mi?.. Eder.. Nasıl hakemlik bu.. Geçen hafta Galatasaray maçı, dakika 45, penaltı ve kırmızı kart Rize lehine.. Nasıl olacak?.. Ne yani sonuç?.. Ameliyat çok başarılı, ama hasta öldü..


ŞANSAL BÜYÜKA: Bir de Ricardinho’nun pozisyonu var..

ERMAN TOROĞLU: Ricardinho hücum ediyor.. Topu attı.. Geçmeye niyetli mi, kendini bırakıyor mu?.. Hocam Ricardinho geçmek istemiyor.. Kendini bırakıyor.. Ben bu penaltıyı vermem.. Bana inandırıcı gelmiyor.. Giriyor araya, “nasılsa bu ikisi bana bir şeyler yapacak” diyor..
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla