Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-08-2007, 17:34   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Levent Erdoğan: Forvet transferi için çalışıyoruz

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Kasımpaşa karşısında aldıkları 3 puanın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Levent Erdoğan, yoğun bir maç trafiğinin içinde bulunduklarını hatırlatarak, "Bu yoğun maç trafiği içinde, Kasımpaşa karşısında galip gelmek ve ligde yolumuza kayıpsız devam etmek bizi mutlu etti" dedi.

İlk yarıda yedikleri golün şokunu bir süre üzerlerinden atamadıklarını, ancak beraberlik golünün ardından gerçek güçlerini sahaya yansıttıklarını vurgulayan Erdoğan, "Beraberlik golünü bulduktan sonra oyunculara bir güven geldi. Maçı alacağımıza inanıyorduk. Oyuncularımız bize heyecanlı dakikalar da yaşatmış olsalar, sahadan galip ayrılmasını bildiler" diye konuştu.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın bugüne kadar göstermiş olduğu performansı çok iyi bulduğunu anlatan Erdoğan, bu yıl Beşiktaş'ın başarıya ulaşacağına inandığını söyledi.

Erdoğan, transfer konusuna da değinerek, "Forvet oyuncusuna ihtiyacımız var. Bunun çalışması yapılıyor. Bir forvet alacağız" dedi.

TAKIM İZİNLİ

Günü dinlenerek geçiren Beşiktaş, Gaziantepspor ile hafta sonunda oynayacağı lig maçının hazırlıklarına yarın başlayacak.

Siyah-beyazlılar, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde saat 19.00'da haftanın ilk çalışmasını yapacak.
</B>
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla